CyberTwice lanceert ATTEST

Teams conversational recording per direct beschikbaar in de Microsoft Commercial Marketplace

ATTEST is een unieke recording applicatie voor Microsoft Teams, nu beschikbaar als een direct te installeren SaaS-applicatie in de Microsoft Azure Marketplace. De 300 miljoen actieve Microsoft Teams gebruikers kunnen nu veilig hun Teams meetings opnemen, opnieuw afspelen en analyseren en de oplossing snel en eenvoudig gebruiken.

De centrale communicatie- en bewakingshub van uw onderneming

CyberTwice launches ATTEST 2CyberTwice, een Nederlandse Microsoft Independent Software Vendor (ISV), kondigt vandaag de lancering van ATTEST aan. Een op Microsoft Azure gebaseerde SaaS-oplossing die opname- en rapportages biedt die volledig geïntegreerd zijn met Microsoft Teams.

ATTEST legt gesprekken, video’s en vergaderingen in Microsoft Teams vast. In combinatie met CyberGate neemt het ook de audio- en videostromen op van IP-apparaten die met Microsoft Teams zijn geïntegreerd, zoals intercoms, omroepinstallaties en zelfs CCTV-camera’s. Microsoft Teams vormt hiermee de centrale communicatie- en bewakingshub van ondernemingen voor audio en video.

Toezicht, controle en gebruiksgemak

“We hebben ATTEST for Teams zo ontwikkeld dat het altijd toegankelijk is, met behulp van uw eigen Microsoft-inloggegevens, waardoor monitoring en controle een geïntegreerd onderdeel is van de Teams-omgeving”, aldus Otto van Linden, CEO van CyberTwice. “Het mooiste is dat het geschikt is voor vele branches, van MKB tot grote ondernemingen in de financiële dienstverlening, retail, gezondheidszorg, openbare veiligheid, hulpdiensten, meldkamers en natuurlijk de overheid. We hebben 4 verschillende abonnementen beschikbaar, dus er is er altijd één die aan uw behoeften voldoet”.

ATTEST biedt puur gemak zonder dat er extra softwareprogramma’s, extra hardware of nieuwe inloggegevens nodig zijn. De oplossing is ontworpen voor iedereen die zijn bewakings- en communicatie audio- en videostromen moet en wil opnemen, al dan niet door regelgeving gedreven. Er is alleen een M365 Business, M365 Enterprise, of O365 licentie nodig.

Transcriptie mogelijkheden en analyses

Bestanden zijn snel te vinden met de uitgebreide filteropties in de ATTEST Replay-app binnen Teams. Gebruikers kunnen zoeken op trefwoorden in video- en audio-opnamen maar ook gebruiken maken van Azure Cognitive-diensten, zoals Transcriptiediensten, Spraak- en Videoanalyse en Gezichtsherkenning. Waardoor bewijslast makkelijk te leveren is.

Safe & Secure

CyberTwice begrijpt hoe belangrijk het is dat opnames veilig en beveiligd zijn. Door gebruik te maken van Azure Active Directory, Azure Key Vault en Azure Blob Storage, worden gegevens vastgelegd en volledig versleuteld. Waardoor bedrijven en instanties in verschillende sectoren zorgeloos aan de slag kunnen.

Mobiele versie afsluiten