Cyber Observer dashboard beschikbaar bij NewChannel

NewChannel en Cyber Observer zijn een distributie-samenwerking aangegaan waardoor de wereld van CISO’s en CxO’s er een heel stuk beter gaat uitzien en risico’s eerder kunnen worden herkend en voorkomen.

Cyber Observer biedt een eenduidige dashboardomgeving waarin bedrijfskritieke informatie over een groot aantal IT systemen centraal wordt verzameld en op een heldere en inzichtelijke wijze wordt weergegeven. In plaats van een wirwar van verschillende management- en rapportage systemen geeft Cyber Observer binnen een paar klikken alle informatie weer van alle systemen, inclusief cybersecurity scores, risico analyses, eventueel te ondernemen acties en volledige conformiteit aan internationaal geaccepteerde standaards, zoals ISO, NIST, PCI-DSS, SWIFT, GDPR en meer.

Voor CISO’s en CxO’s biedt Cyber Observer hen de inzichten die zij voorheen niet beschikbaar hadden, maar die wel noodzakelijk zijn.
“De conditie van cyberbeveiliging wordt niet beter, ook al investeren we meer dan ooit in nieuwe technologieën en oplossingen. Meer dan de helft van de IT-experts geeft aan geen vertrouwen te hebben in de mogelijkheden van hun organisatie om datalekken te stoppen met behulp van haar huidige beveiligingsportfolio. En tot wel driekwart van alle IT-experts geeft aan dat hun IT-beveiligingsteam niet in staat is om binnen één dag op beveiligingsincidenten te reageren”, stelt Richard Booms, Regional Sales Director DACH en Benelux bij Cyber Observer. “80% van het probleem kan worden opgelost door de cyberhygiëne correct te krijgen, in plaats van steeds maar de nieuwste geavanceerde technologie na te jagen!”.

“Meten is weten, maar teveel en onduidelijk weergegeven meetgegevens helpen niet echt om een goed overzicht van een totale cybersecurity status te krijgen én te houden. CISO, CxO en hoger IT management moeten een real-time en inhoudelijk gedetailleerd inzicht en overzicht hebben en houden van de totale IT infrastructuur, niet alleen op technisch gebied, maar ook organisatorisch en procedurematig”, zegt Raymond Kreefft van NewChannel. “Het lukt Cyber Observer om juist voor dat soort vaak complexe management uitdagingen een helder, compleet, near real-time en inzichtelijk dashboard te presenteren aan het IT management, zodat de juiste beslissingen op het juiste moment kunnen worden genomen.”

Op www.newchannel.nl/cyber-observer is uitgebreide informatie beschikbaar.

Mobiele versie afsluiten