Conscia neemt VMware-specialist RedLogic op in Conscia Groep

ICT-dienstverlener Conscia neemt VMware-specialist RedLogic op in de Conscia Groep en breidt zo zijn dienstenportfolio uit met kwalitatieve VMware-ondersteuning. RedLogic wordt ook onderdeel van Conscia’s ‘Network of Knowledge’ met ruim 950 experts in Europa.

Vlnr: Alexander de Wit (RedLogic), Marcel Cappetti (Conscia Nederland), Martijn Muijs (RedLogic)

Vanwege een grote klantbehoefte was Conscia naar eigen zeggen al langere tijd op zoek naar een strategische partner voor het aanbieden van VMware-diensten. Naast de VMware-expertise was ook de ‘cultural fit’ tussen beide bedrijven essentieel. Door de strategische samenwerking met RedLogic is deze match een feit. Voor RedLogic biedt deze samenwerking de mogelijkheid voor het realiseren van zijn groeiambities.

Portfolio bepaald door klanten

“Het portfolio van Conscia wordt voor een groot deel bepaald door onze klanten. In gesprekken met hen en ook via onze klanten-adviesraad is ons concreet gevraagd naar VMware-ondersteuning. Vrijwel al onze klanten gebruiken VMware en dienstverlening op dit gebied is voor ons het laatste puzzelstukje voor een compleet aanbod”, zegt CEO Marcel Cappetti van Conscia Nederland. “Met de kennis en kunde van RedLogic kunnen we onze ambitie verder verwezenlijken om de nummer één partner te zijn voor onze klanten op het gebied van veilige, managed IT-infrastructuren voor 24/7 omgevingen.”

Cloud-aanbod verbreden

RedLogic is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een van de beste VMware-kennispartners. In Nederland behoren zij tot de top-3 en in Europa tot de top-10 van VMware-experts. “Door de samenwerking met Conscia kunnen we ons Cloud-aanbod nog verder verbreden. Voor onze klanten betekent dit dat wij een nog completere dienstverlening aan kunnen bieden”, aldus medeoprichter Alexander de Wit van RedLogic. “Daarnaast geeft het een boost aan onze operationele slagkracht. We hebben als VMware-partner een stevige set aan competenties en intensief contact met VMware. Door onze samenwerking met Conscia, kunnen we in belangrijke mate bijdragen aan de VMware-kennis van de gehele organisatie. Zo vormen we samen een ‘VMware Center of Excellence’.”

Bron: Conscia

Mobiele versie afsluiten