Comstor lanceert nieuwe go-to-market campaign:

Stay Connected, Stay Productive

crowdstrike

Comstor, toonaangevend Cisco-distributeur en onderdeel van Westcon-Comstor, heeft een nieuwe go-to-market strategie gelanceerd: Stay Connected, Stay Productive, als uitbreiding van de eerdere campagne Stay Safe, Stay Connected. De nieuwe campagne omvat een aantal support kits waarin Cisco-oplossingen zijn opgenomen. Deze campagne voorziet in de behoefte van een nieuwe, flexibele werkomgeving bij bedrijven en verticale markten, zoals het onderwijs, de detailhandel en de gezondheidszorg.

Steeds meer bedrijven overal ter wereld stappen over op een meer remote en flexibel bedrijfsmodel. Volgens het PwC US CFO Pulse Survey is 54% van de CFO’s van plan om van remote werk een permanente optie te maken voor relevante functies, terwijl 56% van mening is dat de technologische investeringen die zij in deze periode doen, hen beter zullen positioneren op de lange termijn.

Sommige bedrijven kiezen echter voor snelle oplossingen die niet schaalbaar zijn en die kunnen leiden tot verlies van productiviteit en infrastructuur. Stay Connected, Stay Productive is gericht op bedrijven die optimale technologische oplossingen zoeken om een flexibele werkomgeving te creëren of te verbeteren.

De campagne promoot een aantal kits die zijn ontworpen om partners te helpen bij het positioneren van oplossingen die aan verschillende gebruikersbehoeften voldoen. Of het nu gaat om kantoorpersoneel dat thuis werkt, docenten met flexibele werkbehoeften of zorgconsultants die op zoek zijn naar manieren om op afstand contact te maken met hun patiënten.

Comstor zal in eerste instantie de Comstor Business Kits (Secure Remote Workforce Bundle, Advanced Kit en Advanced+ Kit) op de markt brengen, naast de Comstor Education Kits (Lower Education, Secondary Education en Higher Education Kits).

Behalve Stay Connected, Stay Productive is ook de nieuwe bundel Cisco Secure Remote Work gelanceerd, specifiek gericht op MKB-bedrijven. De bundel biedt essentiële technologieën voor de flexibele werker, levert samenwerkingstools en keuze uit beveiliging van Cisco Duo, AnyConnect, Umbrella, Cloud Mailbox Defense tegen een betaalbare maandelijkse prijs per gebruiker.

Voor meer informatie: www.westconcomstor.com

Mobiele versie afsluiten