Commvault verbetert Partner Advantage-programma

Commvault is the leader in enterprise data protection and information management (PRNewsFoto/Commvault)

Commvault, leverancier van zakelijke software voor data management in de cloud en op locatie, heeft zijn Partner Advantage-programma op diverse punten verbeterd. Daarmee biedt het partners een traject dat hun onderneming toekomstbestendig maakt met een toewijding aan innovatie en toegang tot brancheleidende oplossingen voor databeheer.

Het vernieuwde programma biedt partners diverse voordelen, zoals kortingen voor het binnenhalen van nieuwe klanten, het realiseren van omzetgroei en het leveren van topprestaties. Partners profiteren daarnaast van meer flexibiliteit op alle programmaniveaus, voorspelbare winstkansen en vakkundige ondersteuning bij het sluiten van deals. Beloningen voor dealregistratie en verkoopincentives voor nieuwe partners vormen een transparante richtlijn en dragen bij aan operationele efficiëntie. Partners kunnen zo profiteren van een kortere verkoopcyclus en een snellere uitkering van beloningen.

“Als partnergestuurde onderneming zijn we voortdurend op zoek naar manieren om het succes van onze partners te bevorderen door hen te voorzien van relevantere en winstgevender oplossingen”, zegt Mercer Rowe, vice president van de Global Partner Organization van Commvault. “Met de nieuwe invulling van ons Partner Advantage-programma bieden we partners incentives die hun winstgevendheid vergroten. We combineren dit met slimme gezamenlijke verkoopoplossingen die het mogelijk maken om meer deals te sluiten. Dit alles wordt ondersteund door een sterk productaanbod en breed partnerecosysteem. Verder bieden we partners uitgebreide training, regionale ondersteuning en middelen voor lead generatie. Daarmee kunnen ze hun onderneming toekomstbestendig maken en liggen de kansen voor het oprapen.”

Het programma is gebaseerd op vier pijlers: innovatieve, kant-en-klaar verkoopbare producten, een gericht samengesteld co-sellingteam, een go-to-marketstrategie en een partnerecosysteem dat in het teken staat van succes, voorspelbaarheid en winstgevendheid. De combinatie van deze elementen helpt partners om hun omzet uit Commvault-oplossingen moeiteloos op te voeren.

De nieuwe voordelen van het Partner Advantage-programma van Commvault zijn per direct beschikbaar voor alle solution provider- en distributiepartners. Commvault gaat in de nabije toekomst verbeterde businessmodellen voor andere categorieën partners introduceren, zoals cloud providers, managed service providers en aanbieders van professional services.
Meer informatie op de speciale partnerpagina.

Mobiele versie afsluiten