CloudLand verhuist om groei te faciliteren (2-12)

Per 1 december heeft CloudLand een nieuw kantoor betrokken. Met de verhuizing van Benthuizen naar Zoetermeer zet CloudLand de v olgende stap in haar groeiambitie.Het nieuwe pand staat aan de Eleanor Rooseveltlaan 3-25 in Zoetermeer op nog geen 10 km afstand van het oude kantoor. Het nieuwe pand staat aan de Eleanor Rooseveltlaan 3-25 in Zoetermeer, op nog geen 10 km afstand van het oude kantoor.

De groei naar een groter kantoor ligt in lijn met de doelstellingen van CloudLand en met de extra vierkante meters is CloudLand klaar voor de beoogde groei in 2020. “Ook het komende jaar zetten wij in op een uitbreiding van de verkoopactiviteiten en versterking van de focus op Managed Service Providers in de Benelux”, aldus directeur Lex Fabistas.

cloudland
“Deze verhuizing is voor ons de juiste stap op het juiste moment. We ondervangen onze groei met een modern en ruim kantoor met een professionele uitstraling waar we iedereen prettig kunnen ontvangen. Ik nodig iedereen van harte uit om langs te komen voor een kop (hele goede!) koffie.”

www.cloudland.store

Mobiele versie afsluiten