CloudCup-voorspellingen Robert (Secureworks) en Charlotte (Eagle Eye)

Voorspellingen van CloudCup-deelnemers #1

Het Europees Kampioenschap Voetbal gaat komende vrijdag met een jaar vertraging eindelijk van start. In ons land met 17 miljoen bondscoaches heeft iedereen een mening over voetbal, opstellingen, Oranje en natuurlijk wie de winnaars en verliezers zullen worden. Het team van ITchannelPRO vroeg CloudCup-deelnemers Robert van Nouhuys (Secureworks) en Charlotte Tijman (Eagle Eye Networks) om hun mening over het komende EK.

Robert van Nouhuys (Secureworks)

robert van nouhuysVoor Robert van Nouhuys, channelmanager continental Europe van Secureworks, is Frankrijk de topfavoriet. “Kylian Mbappé is een topspits, het land heeft het beste middenveld en het team heeft supersnelle aanvallers”, weet Robert die ook adviseert te letten op N’Golo Kanté. “Hij is beste middenvelder van Europa en gaat ervoor zorgen dat de tegenstander geen pressing kan spelen op hun verdediging.” Daarentegen verwacht Robert dat titelhouder Portugal gaat tegenvallen dit toernooi.

‘Frankrijk is mijn topfavoriet’

Gevraagd naar de prestaties van het Nederlands Elftal, is Robert positief gestemd: “Oranje in ieder geval bij de laatste acht en met geluk bij de laatste vier, Frenkie de Jong als beste speler en met Jurriën Timber de jongste debutant die elke wedstrijd op het veld staat”. Hoewel hij in 2000 nog bij de EK-finale in Rotterdam op de tribune zat, heeft hij dit jaar geen kaarten weten te bemachtigen, waardoor hij Oranje vanuit huis toejuicht met vrienden en familie.

Robert kijkt enorm uit naar het toernooi en hoopt op veel aanvallend voetbal en veel goals. “Het allermooiste zou een herhaling van 1988 zijn. Alle kroegen bleven de hele avond open na de winst tegen Rusland in de finale, super feestje als 17-jarige, met de mooiste goal ever in een EK-finale van Marco van Basten!”

Charlotte Tijhuis (Eagle Eye Networks)

Marketingspecialist Charlotte Tijhuis van Eagle Eye Networks heeft jarenlang gehockeyd, maar is een echte voetbalkenner. Als groot Ajax-fan heeft ze een succesvol seizoen achter de rug, maar ze verwacht dat Oranje niet zo succesvol zal zijn: “De kwalificatie- en oefenwedstrijden hebben weinig goeds laten zien en er is binnen de selectie nu teveel onrust. Ik verwacht dat Nederland in de kwartfinale strandt”.

Schotland wordt de verrassing van dit toernooi volgens Charlotte. De Schotten die Oranje vorige week nog bijna versloegen, hebben een streepje bij haar voor. De speler waarop we tijdens het toernooi extra moeten letten is Jack Grealish van Engeland. De flamboyante spelmaker van Aston Villa steekt in bloedvorm en brengt altijd wat extra’s. Toch verwacht ze dat Frankrijk aan het eind van de rit Europees Kampioen is, vanwege de ‘kwaliteit in de selectie’ en het feit de spelers al jaren met elkaar samen spelen.

‘Let op Jack Grealish van Engeland’

Hoewel ze normaal het liefst in een café met familie en vrienden kijkt, zal ze dit jaar in een kleinere setting thuis of op kantoor kijken met de collega’s die ook de CloudCup hebben ingevuld. “Dan is er niet alleen de wedstrijdspanning, maar ook of je de voorspelling goed hebt ingevuld!”

Meedoen?

Wil je net als Robert en Charlotte ook meedoen aan de CloudCup? Dat kan met een team van mensen die werkzaam zijn in de IT of telecom. Er zijn mooie prijzen te verdienen waaronder een origineel Nike EK-shirt, een officiële EK-wedstrijdbal van Adidas en voetbalspellen, maar ook robot stofzuigers, USB-presentatiemicrofoons, een barbecue, Kärcher hogedrukreinigers en veel meer.

Info: www.cloudcup.nl

 


Ons team geeft je tips voor je voorspellingen in de CloudCup: Tip #3: Welk land wint het EK? De outsiders!

Mobiele versie afsluiten