CloudCup-voorspellingen Remco (Arrow) en Frank (Fortinet)

Voorspellingen van CloudCup-deelnemers #5

Het EK Voetbal is gisteren van start gegaan en dus zijn we bij enkele deelnemers aan onze CloudCup te rade gegaan voor hun kijk op het toernooi. Vandaag de voorspellingen van Remco (Arrow) en Frank van (Fortinet) en hun meningen over het EK.

Remco Kuypers (Arrow)

Remco Kuypers is Business Unit Manager Cloud bij Arrow en voor hem is België de topfavoriet van dit EK. “Ze hebben na Frankrijk het beste team en hebben nog nooit wat gewonnen. België is na Nederland mijn favoriete team.” Engeland wordt de grootste teleurstelling dit toernooi, als we Remco moeten geloven.

Er zijn twee spitsen waar we extra goed op moeten letten dit toernooi: Kylian Mbappé en Ciro Immobile. Bij de Fransman is het voor Remco de grote vraag of hij zijn talent ook kan waarmaken op dit grote toernooi. Italiaan Immobile is de man in vorm en ‘scoort echt vaak de laatste tijd’.

‘België is de topfavoriet’

Remco heeft meerdere keren een groot toernooi meegemaakt. Hij was in 2000 bij Slovenië-Noorwegen in Arnhem en bij het WK 2006 zag hij Servië en Montenegro-Nederland in Leipzig. Dit jaar heeft hij tot zijn spijt geen kaarten kunnen regelen en gaat hij thuis met vrienden kijken. Van de prestaties van Oranje verwacht hij niet al te veel, de kwartfinale zal volgens hem het eindstation zijn voor de ploeg van Frank de Boer. Dus een herhaling van zijn favoriete EK-herinnering aan ’88, zit er naar verwachting helaas niet in. Desondanks kijkt hij reikhalzend uit naar het EK. “Ik heb er zin in, altijd leuk om zoveel mogelijk wedstrijden te kijken!”

Frank van der Gaarden (Fortinet)

Voor channelmanager Frank van der Gaarden van Fortinet zijn Frankrijk en Italië de twee kanshebbers voor de titel dit EK. Ook spreekt hij de hoop uit dat Engeland het dit jaar ‘eindelijk eens goed gaat doen’. Van Duitsland verwacht hij echter weinig vanwege de gebrekkige vorm. “Maar echt helemaal uitsluiten kan je de Duitsers natuurlijk nooit …”

Frank kijkt dit toernooi met extra interesse naar de Belgen en in het bijzonder aanvoerder Kevin de Bruyne: “België heeft al jaren een goed team maar nog weinig echte resultaten geboekt. Voor veel jongens is er niet meer zoveel tijd om het te laten zien op een groot toernooi. Daarnaast heeft De Bruyne in de Champions League finale zijn oogkas gebroken, dus ik ben benieuwd of hij op tijd 100 procent is hersteld.”

‘De Duitsers natuurlijk nooit uitsluiten’

Wat Oranje betreft, probeert Frank wel positief te blijven. “We missen onze aanvoerder Virgil van Dijk en in de oefenwedstrijden ging het 5-3-2 systeem nog lang niet vlekkeloos. Maar in theorie hebben we een goed team met in elke linie wel een topper. Veel zal afhangen van de poulefase en hoe de sfeer in de groep is.”

Info: www.cloudcup.nl


Lees hier de voorspellingen van Tim (Huawei) en Izairo (Bitdefender)

Mobiele versie afsluiten