CloudCup-voorspellingen Kevin (Lenovo) en Izairo (Bitdefender)

Voorspellingen van CloudCup-deelnemers #3

De aftrap komt steeds dichterbij dus wordt het hoog tijd om de pools in te vullen. Morgen start het EK en voor de ITchannelPRO CloudCup kunnen we wat tips gebruiken. CloudCup-deelnemers Kevin Eichelberg (Lenovo) en Izairo Navarro (Bitdefender) geven je hun mening over het komende EK.

Kevin Eichelberg (Lenovo)

Kevin Eichelberg is distribution accountmanager bij Lenovo ISG Benelux en voor hem ligt de strijd om de EK-titel nog wagenwijd open. “Zowel Frankrijk als Duitsland zijn de favorieten, maar ik denk dat België een goede outsider is.” Tijdens het toernooi let Kevin extra op de Fransen Mbappé en Griezmann en de Belg De Bruyne omdat ze ‘in goede vorm verkeren’.

Zijn mooiste EK-herinnering was de finale in ’88. Hoewel hij destijds nog jong was, kan hij zich nog precies herinneren hoe hij thuis voor de buis zat toen Van Basten zijn wereldgoal maakte tegen de Sovjet-Unie. Volgens Kevin is de kans op een soortgelijk Oranje-succes dit jaar niet heel groot, maar zou het een hele mooie verrassing zijn als Nederland de finale haalt. Hij verwacht in elk geval geen herhaling van de finale in 1988, want gevraagd naar welk land door de mand valt, is zijn antwoord: “Rusland komt niet ver.”

“Rusland komt niet ver”

Kevin gaat de wedstrijden thuis en bij vrienden kijken en spreekt de hoop uit dat het een mooi EK wordt.

Izairo Navarro (Bitdefender)

Voor Izairo Navarro, Threat Intelligence Analyst bij Bitdefender, is Frankrijk de absolute topfavoriet voor de EK-titel dit jaar. “Op papier hebben zij de beste selectie. Ze zijn titelhouder van het WK en het team is nagenoeg hetzelfde gebleven. Ze zijn zelfs nog sterker geworden door de aanwezigheid van Benzema”. Toch komt de speler waar hij extra op gaat letten niet uit de Franse ploeg, maar uit Engeland. Phil Foden van Manchester City is een groot talent en hij heeft het goed gedaan bij zijn huidige club. “Ik denk dat hij het geweldig gaat doen”, aldus Izairo.

Zoals elk toernooi is er een topland dat tegenvalt, en volgens Izairo is dat dit toernooi de Italiaanse ploeg. België wordt daarentegen volgens hem de grote verrassing. Van Oranje verwacht hij geen grootse prestaties. “Ik hoop natuurlijk op winst, maar ze zullen aan de bak moeten. Ik denk uitschakeling in de kwartfinale.”

“Phil Foden gaat het geweldig doen”

Zijn mooiste EK-herinnering koestert Izairo aan Nederland-Frankrijk in de poulefase op het EK in 2008, toen Oranje totaal onverwachts de Haantjes met 4-1 van het veld veegde. Dit EK gaat hij samen met vrienden thuis de wedstrijden kijken en hoopt hij dat we mooi voetbal gaan zien.

Meedoen?

Wil je net als Kevin en Izairo ook meedoen aan de CloudCup? Dat kan met een team van mensen die werkzaam zijn in de IT of telecom. Er zijn mooie prijzen te verdienen waaronder een origineel Nike EK-shirt, een officiële EK-wedstrijdbal van Adidas en voetbalspellen, maar ook robot stofzuigers, USB-presentatiemicrofoons, een barbecue, Kärcher hogedrukreinigers en veel meer.

Info: www.cloudcup.nl


Lees ook de voorspellingen van Tom (Checkpoint) en Gino (Relined) 

Mobiele versie afsluiten