Circulair met Closing the Loop tijdens NL MWC in Barcelona

closing the loopHet is aftellen tot het grootste connectivity event ter wereld, Mobile World Congress Barcelona. Ook dit jaar is er weer een Nederlands paviljoen met diverse partners en partijen die deelnemen. Op woensdag staat de beurs in het teken van sustainability, SDG’s en Circulair. Diverse partners als Capgemini, Airsiscion, Fairphone houden zich bezig met deze thema’s. Closing the Loop gaat een stap verder: het ontwikkelde een commerciële ‘groene’ dienst die in 8 landen wordt verkocht, onder andere aan Vodafone. Het bedrijf doet dit jaar voor de tweede keer mee als partner van het paviljoen.

Op woensdag hebben zij op het paviljoen een pod voor een dag. Daarnaast zijn ze op woensdag terug te zien in NL Talk dat twee keer per dag plaatsvindt met inhoudelijke inspirerende sprekers die een beeld geeft van de innovatie en kennis kracht van Nederland.

Closing the Loop is op MWC om verkopers van hardware de snelst groeiende commerciële kans in de industrie te laten benutten: verkopen op een manier die aansluit bij de waarden van de klant. Het bedrijf creëert een USP voor merken als Vodafone – door hen een veilige, solide en klantgerichte service te bieden die telefoons ‘afval-neutraal’ maakt.

Op MWC laten ze het succes van hun samenwerking met Vodafone zien. Ze zijn zelf op zoek naar nieuwe en vooral internationale relaties met operators, hardware brands en hardware verkopers. Op de korte termijn kijken ze dan vooral naar nieuwe relaties met Duitsland, UK en Japan.

Samengevat realiseert Closing the Loop ​​commerciële waarde door positieve impact!

Ook deelnemen

Wil je ook deelnemen aan de Nederlandse delegatie net als Closing the Loop? Er is nog een presentatie pod die een eigenaar zoekt op het paviljoen en daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om je bedrijf zichtbaar te maken en te genieten van alles dat NL MWC te bieden heeft.

Entreekaarten

Ook kun je een entreekaart kopen voor MWC via mark@enterprisesummit.nl het kost net zoveel als een kaart bij GSMA maar je bent dan automatisch onderdeel van de NL-delegatie en het programma. Kijk ook op www.nlmwc.com.

NL MWC Community Netwerkevent (27 feb)

Powered by ITchannelPRO & Enterprise Summit

Op maandagavond 27 feb is er voor alle Nederlandse bezoekers een netwerkevent, gratis toegankelijk van 20.00 uur tot 23.00 uur, wel vooraf aanmelden zodat je op de gastenlijst staat op Eventbrite https://bit.ly/3Rfn9h8 .

Mobiele versie afsluiten