Chantal Vergouw nieuwe Chief Business Market voor KPN

KPN heeft Chantal Vergouw aangesteld als Chief Business Market. Ze neemt ook zitting in de Raad van Bestuur.

Chantal heeft zich in haar carrière opgeklommen in de banken- en verzekeringswereld. Bij KPN neemt ze het stokje over van Marieke Snoep, die nu Chief Consumer Market is bij het bedrijf.

Zakelijke markt

“Vandaag komt er officieel een einde aan 7 jaar Interpolis en Achmea”, schrijft Chantal op haar LinkedIn-profiel. “En ook aan intensieve samenwerking met Rabobank. Afgelopen vrijdag beleefde ik een onvergetelijk afscheid, waar ik van de ene verrassing in de andere viel. Nog even snel een foto van de ingang van het pand van Interpolis in Tilburg, mooie optredens van Sofia Dragt en Danique, een onderscheiding van de Gemeente Tilburg (foto Joris Buijs), kaartjes met laatste groeten van vele collega’s, foto’s overal in het pand met markante momenten uit de afgelopen 7 jaar, een banier aan de gevel, ballonnen-bogen en heel veel mooie speeches…..”

“Woorden schieten tekort om te beschrijven wat al die warme aandacht voor me betekent. Het is een herinnering die ik koester en voor altijd bij me houd! Grote dank aan iedereen die hierbij aanwezig was…..”

“Het afscheid markeert ook de start van een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Vanaf vandaag treed ik als Chief Business Market toe tot de Raad van Bestuur van KPN. Vol trots! Met alle inzet, energie, kennis en daadkracht die ik in me heb, zal ik me inzetten om KPN verder op te stuwen in de zakelijke markt. Ik kan hierbij voortbouwen op het fundament dat Marieke Snoep met haar team legde. Dank daarvoor!”

Mobiele versie afsluiten