Céline van Leeuwen nieuw Telecom Society bestuurslid

Céline van Leeuwen nieuw Telecom Society bestuurslid-300Per 1 november 2023 is Céline van Leeuwen toegetreden tot het bestuur van de Telecom Society. Céline werkt bij VodafoneZiggo als Senior Manager Fixed Access & HFC. In deze rol is zij verantwoordelijk voor het vaste Access & HFC netwerk van VodafoneZiggo. Haar rol staat in het teken van het verbinden van de verschillende disciplines design, deploy en operations naast het continue werken aan innovatie en netwerkautomatisering. Samen met haar team is zij verantwoordelijk voor het vaste netwerk tussen de woning van de vaste kanten en de hubs. Céline werkt al meer dan 15 jaar in de telecombranche in verschillende rollen o.a. bij Vodafone, Liberty Global (het moederbedrijf van Ziggo en daarvoor UPC).

Céline van Leeuwen over haar toetreden: “Met veel plezier neem ik het stokje over van Eric van Soest. Graag zet ik mij met de andere bestuursleden in voor kennisdeling in de telecomsector. Met de toenemende schaarste op de arbeidsmarkt is innovatie extra relevant en zelfs noodzakelijk. Juist een platform als Telecom Society kan daar een positieve bijdrage aan leveren. Voor mij is Telecom Society het platform voor mensen die verder willen kijken dan “hoe ze het altijd hebben gedaan”.

Yvonne Schers, Voorzitter Telecom Society, over het toetreden van Céline van Leeuwen tot het bestuur: “We zijn enorm verheugd dat Céline met haar ervaring en drive is toegetreden tot het Telecom Society bestuur. Ze gaat samen met het bestuur zich inzetten voor vergroting van diversiteit en actieve deelname vanuit de bedrijfsleden. Daarnaast bedanken wij Eric van Soest voor zijn langdurige betrokkenheid en inzet als bestuurslid. Eric is een belangrijke pijler geweest in het activeren van bedrijfsleden en ook initiëren van activiteiten zoals het golfevent.”

Mobiele versie afsluiten