Carsten den Hartog, nieuwe Field Marketing Manager bij AudioCodes

Carsten den Hartog (40) is per 1 augustus 2021 aangesteld als Field Marketing Manager Northern Europe bij AudioCodes. Hij is verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten van AudioCodes in de Benelux en in Scandinavië.

Carsten AudiocodesCarsten is een nieuw gezicht in de wereld van Voice, Audio en Unified Communications (UC) oplossingen. Hij studeerde International Marketing Management aan de Universiteit van Maastricht en heeft zich daarna verder verdiept in marketing en verkoop van ICT-gerelateerde producten en diensten bij o.a. Dell Computers, Zebra Technologies en ECI Software Solutions.

Transitie naar dienstverlening

Met het aantreden van een nieuwe marketing manager en de groei van het bedrijf wil AudioCodes de Nederlandse en Scandinavische markt beter bedienen en ook lokaal meer naamsbekendheid creëren. AudioCodes, voorheen voornamelijk bekend als leverancier van VoIP gateways en Session Border Controllers (SBC’s) voor voice netwerk integratie, maakt de transitie naar dienstverlening, waarbij de bestaande hardware-, software- en cloudoplossingen onderdeel uitmaken van een totaal-service. Een mooi voorbeeld hiervan is AudioCodes Live voor volledige voice migratie naar Microsoft Teams, aangevuld met telefoons, monitoring- en beheertools, en service-verbeterende applicaties.

Microsoft  partner

AudioCodes heeft als gecertificeerde en betrouwbare partner van Microsoft de kennis en ervaring in huis om de zakelijke markt volledig op het gebied van telefonie te ontzorgen en bedrijven klaar te stomen voor de transitie naar de digitale werkplek. “Technologie voedt het werken op afstand en de flexibele audio-oplossingen die wij bieden dragen bij aan een veilige en kwalitatieve werkervaring. Contact en beleving, zowel van klanten als van de medewerkers en agents, zijn daarbij belangrijke onderdelen van succes. Met onze innovatieve audio producten en diensten kan dat contact sterk worden verbeterd en de beleving bij medewerkers en klanten verder worden geoptimaliseerd, waar ze ook zijn.”

Bezoek de website van AudioCodes voor meer informatie: www.audiocodes.com, of stuur een mail naar: Benelux&NordicsSales@audiocodes.com

Mobiele versie afsluiten