Capestone levert data-abonnementen van T-Mobile

capestone-levert-data-abonnementen-van-t-mobile

Capestone verkoopt vanaf nu unieke T-Mobile mobile broadband data abonnementen. Het gaat om gedeelde bundels voor 4G en 4G+. Wie M2M/IoT hardware aanschaft bij de distributeur in Nieuwegein, kan dus direct een data-abonnement voor zijn klant afsluiten.

Extra bijzonder is dat resellers klanteigenaar blijven, ze hoeven niet bang te zijn dat de operator hun klanten zal benaderen. Met de nieuwe abonnementen kunnen bedrijven supersnel grote hoeveelheden data versturen. Dit zijn de kenmerken van het T-Mobile data abonnement van Capestone:

1.            Snelste en grootste databundels van Nederland

2.            Keuze uit 250 MB tot 25 GB bundels per maand

3.            Snelheid tot 225 Mbps downlink

4.            Gedeelde (pooled) bundels

5.            2G/3G/4G+

6.            In Nederland

7.            Add-on mogelijk voor EU roaming

8.            Stabiele en snelle mobiele internet verbinding

Resellers blijven klanteigenaar

De T-Mobile data abonnementen van Capestone zijn speciaal samengesteld voor resellers. Capestone factureert direct aan de reseller en de reseller factureert aan zijn klanten. De operator kan en zal dus geen klanten benaderen en de reseller blijft klanteigenaar. Bovendien kunnen resellers simkaarten en abonnementen los van elkaar bestellen, dit biedt hen extra flexibiliteit.

Voordeel van gedeelde bundels

De Capestone T-Mobile abonnementen zijn zogenaamde gedeelde (pooled) bundels. Alle abonnementen van dezelfde variant delen hun datategoeden. Als gedurende de maand blijkt dat sommige apparaten meer hebben verbruikt dan hun tegoed en anderen minder, dan wordt dit automatisch met elkaar verrekend. Eventueel overusage wordt in rekening gebracht tegen het buitenbundel tarief.

Merk Comgate

Capestone biedt de data abonnementen aan onder het merk Comgate/T-Mobile. Comgate is een one-stop-shop voor IoT-projecten en een spin-off van Capestone. Comgate biedt ook Comgate/Telit data abonnementen aan. Deze abonnementen zijn er van 50 MB tot 2 GB per maand. Ze zijn geschikt voor 2G en 3G en te gebruiken zonder roaming kosten in heel Europa, Turkije en Rusland.

Mobiele versie afsluiten