BusinessCom lanceert My-Connect Cirrus, een Wifi Management as a Service propositie voor SD-WLAN omgevingen

De nieuwe My-Connect propositie geeft resellers de mogelijkheid om een volledige zero-touch provisioned multi-site SD-WAN omgeving op te zetten en te beheren vanuit de cloud. Doordat My-Connect Cirrus een multi-tenant cloudmanager is, kan BusinessCom gemakkelijk op afstand support leveren aan resellers. Hierdoor worden lijnen korter en kan troubleshooting nog sneller plaatsvinden.

My-Connect Cirrus is gebaseerd op OmniVista Cirrus van Alcatel-Lucent Enterprise. De netwerkoplossingen van Alcatel-Lucent Enterprise zijn van Enterprise klasse en worden wereldwijd ingezet bij grote projecten. Ook zijn de netwerkoplossingen prima in te zetten bij kleinere kantooromgevingen in het MKB. Er zijn namelijk voor elke toepassing en bedrijfsgrootte Wifi 5 of Wifi 6 access points en switches beschikbaar, die vanuit de My-Connect Cirrus omgeving beheerd kunnen worden.

Met My-Connect Cirrus zijn alle professionele features direct beschikbaar, waaronder controllerless Wi-Fi, QoS, asset tracking (BLE), network topology, zero-touch provisioning, heatmapping + RF planner, profile based security, en meer. Binnen de multi tenant cloudmanager is het mogelijk om het dashboard volledig naar wens aan te passen. De gewenste widgets kunnen gemakkelijk toegevoegd worden, zodat beheerders de gewenste gegevens kunnen visualiseren voor het live monitoren van het netwerk. 

Ed de Wilde, Product Manager

“Door met Alcatel-Lucent Enterprise deze nieuwe Clouddienst met My-Connect te lanceren, zijn wij ervan overtuigd dat wij een unieke Cloud propositie in handen hebben. De netwerkoplossingen van Alcatel-Lucent Enterprise hebben zich wereldwijd al meerdere keren bewezen. Het is daarom ook tijd dat wij ze in Nederland onder de aandacht gaan brengen. Met My-Connect Cirrus kunnen resellers profiteren van een goede Wi-Fi ervaring, zowel aan de installerende als beherende kant. Uiteraard staan wij klaar om resellers te trainen en te ondersteunen tijdens het onboardingstraject.”

Paul Spaargaren, Country Business Leader Alcatel-Lucent Enterprise

“Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) is verheugd dat BusinessCom onder de naam MyConnect Cirrus de Stellar Wi-Fi en OmniSwitch producten van ALE in de markt gaat zetten. Met deze in de cloud, door Omnivista Cirrus, gemanagede oplossing kunnen onze partners en klanten op een eenvoudige manier hun netwerk beheren en zorgeloos hun business voortzetten.”

Mobiele versie afsluiten