Bram van Campenhout nieuwe Business Unit Manager Telecom

De nieuwe business unit van Budget Thuis

Bram van CampenhoutDe afgelopen jaren is Budget Thuis enorm hard gegroeid in de telecombranche. En, door het creëren van een nieuwe business unit – BU Telecom – in de commerciële organisatie, wordt er ook invulling gegeven om deze groei verder te faciliteren. Bram wordt verantwoordelijk voor het realiseren van nieuwe partnerships en het onderhouden en verder uitbouwen van bestaande partnerships op gebied van verkoop (Alles-in-een en mobiel).

Bram brengt meer dan 15 jaar ervaring mee in de CE branche mee, met een focus op Telecom. In zijn vorige rol bij Fairphone was Bram verantwoordelijk voor Sales en Channel Marketing bij alle Partners in Europa, zowel voor de consument als zakelijk.

Over Budget Thuis

Budget Thuis is de eerste landelijke aanbieder die energie- en telecomdiensten onder één dak aanbiedt. Producten die je als huishouden móet hebben. Maar waar je het liefst zo min mogelijk tijd aan besteedt. En, dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs. Van oorsprong is Budget Thuis een leverancier van groene stroom en gas (Budget Energie). We hebben het inmiddels geschopt tot de top 4 energieleveranciers. Daar zijn wij natuurlijk al heel erg trots op, maar wij willen meer!

Sinds enkele jaren is Budget Thuis ook aanbieder van internet, tv & bellen (Budget Alles-in-1) én sim only abonnementen (Budget Mobiel). Op dit moment hebben we met deze verschillende producten meer dan één miljoen klanten en een omzet van bijna één miljard euro. Máár, we zijn natuurlijk nog lang niet uitgegroeid!

Mobiele versie afsluiten