‘Bij ViPro Services voelen we ècht partnership’

Partners van Vipro aan ’t woord:

ViPro Services (hierna: ViPro) is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde en onafhankelijke wholesale-leverancier van ICT-diensten, die nèt even dat stapje extra wil doen voor haar partners. Dat vertellen ten minste ViPro’s partners.

Het in Hardenberg gevestigde Bruinsma ICT is gespecialiseerd in kantoorinrichting en ICT- dienstverlening. Gerrit Zandman, mede-eigenaar van de onderneming en verantwoordelijk voor de ICT: “Onze samenwerking met ViPro gaat heel ver terug. We hebben altijd een goede match ervaren tussen het DNA van ViPro en dat van ons. Het belang van de eindklant staat centraal en samen met ViPro creëren we optimale klanttevredenheid. Bij ViPro kopen wij onder meer internetverbindingen, telefonieoplossingen en webhosting in. Dat doen we via een handige ordertool waar je 24/7 bestellingen kunt ingeven. Er wordt snel gereageerd, creatief meegedacht en we worden op veel fronten ontzorgd. ViPro is voor ons een waardevolle en betrouwbare partner.”

We doen het écht samen

Op het hoofdkantoor van Wesotronic in Barendrecht vertelt commercieel directeur Leen Trommel hoe de samenwerking met ViPro wordt ervaren. Trommel: “We doen al jaren zaken met ViPro omdat ze betrouwbaar en deskundig zijn. Bij ViPro kopen we bijvoorbeeld telefoniediensten en internetverbindingen in. Onze accountmanager altijd bereik- en beschikbaar, heel erg plezierig. We ervaren dat we onze projecten echt samendoen. Doorgaans is dat uitermate succesvol en dan heffen we samen het glas. Zit het een keertje tegen, dan delen we ook samen de pijn. Dát is nou partnership. Thomas Deybel, die verantwoordelijk voor de ICT-projecten binnen Westronic: “Vanuit mijn rol heb ik natuurlijk te maken met de ordertool van ViPro en daar ben ik enthousiast over. Het communiceren met ViPro verloopt altijd snel en plezierig.”

Kwaliteit in advies, levering en support

In Zwaagdijk zit GoforIT, met als eigenaar Piet Koorn en Simon Koomen. Piet Koorn; “We leveren uitsluitend producten en diensten waar we achter staan. Dat houdt in dat we samenwerken met partners die kwaliteit leveren en waar je op kunt bouwen. Voor vaste telefonie, mobiele telefonie en connectiviteit, werken we daarom al jaren plezierig samen met ViPro. Simon Koomen vult aan. “ViPro zien we als verlengstuk van ons bedrijf. De ordertool werkt erg plezierig en de communicatielijnen zijn kort. Dat geldt ook voor de support en de service. Mocht er een keer iets bijzonders zijn, dan wordt het gewoon keurig opgelost.”

Mobiele versie afsluiten