Bij ons in de IT: Partnerevent Exertis in Breda

Exertis Pro AV Benelux organiseerde op 9 juni na twee jaar weer een partnerevent voor ruim 180 businesspartners in Hotel Nassau in Breda. Christ-Jan Beljaars heette iedereen van harte welkom en had meteen een belangrijke aankondiging. Dick Engels is namelijk de nieuwe MD en vervangt Jean-Paul Weterings.

 

Exertis-partnerevent202207Die zagen we als buitenwacht niet aankomen, want Jean-Paul was ruim 17 jaar werkzaam bij de organisatie. Maar na diverse overnames door moederorganisatie DCC, waaronder die van Amacom, The Amazing Company en Keren, was er een dubbelfunctie ontstaan en gaat Dick dus verder als MD.

Amacom is een toonaangevende logistieke dienstverlener, gevestigd onder de rook van Den Bosch met 15.000 vierkante meter magazijnruimte en ruim 115 medewerkers. Het bedrijf voert 200 gerenommeerde merken; 1 op de 3 televisies in Nederland wordt door Amacom geleverd, aldus Dick.

Tijdens het partnerevent was er weer een compleet programma van presentaties en een partnerplein van 17 fabrikanten. Poly, Barco en NETGEAR waren de hoofdsponsors en daarmee ook te horen in de breakout-sessies.

Sergio Mandos vertelde over NETGEAR, dat de laatste jaren steeds meer een focus heeft op PRO AV en daarin een verbindende factor wil zijn. Sebastiaan Hoogstadt van Poly sprak over de beleving van deelnemers die niet lokaal aanwezig zijn bij een vergadering. Christophe vande Kerckhove van Barco had het over de hybride wereld en noemde daarbij de kansen en uitdagingen voor iedereen die weer teruggaat naar kantoor. Daarvoor is Barco Clickshare bedoeld.

Verder sprak trendwatcher Ruud Veltenaar over het benutten van kansen die je niet ziet. Brand ambassador Justin Groenefelt van Megami, een divisie van Amacom, was aanwezig met Primo, een polishing systeem voor mobiele telefoons om krasjes weg te halen en met ProtectionPro, een retailsysteem om screenprotectors aan te brengen. Nog veel dank voor de nieuwe protector.

Door de coronaperiode kon de 25e verjaardag van Exertis niet eerder worden gevierd en dus werd nu alsnog jubileumwijn uitgereikt aan alle aanwezigen. De dag eindigde met een stadswandeling door Breda en een diner voor alle partners. Christ-Jan en Cynthia Leest, dank weer voor de uitnodiging en de mooie fles jubileumwijn, we leggen hem nog even weg voor een speciaal moment.

 

(Dit artikel verscheen eerder in ITchannelPRO magazine nummer 3)

Mobiele versie afsluiten