Bij ons in de IT: Cloudfest 2022

CloudFest is al jaren het belangrijkste Europese cloudevent. Het Duitse Europa-Park is het grootste pretpark van Europa en daarmee een toepasselijke locatie. CloudFest 2022 was weer ouderwets gezellig en interessant. Zeker omdat de afgelopen drie edities door corona zijn overgeslagen.

cloudfest 2022 collageOp 22, 23 en 24 maart was er eindelijk weer een editie van CloudFest. Er was een goede internationale opkomst en in de grote zaal zaten soms meer dan 300 luisteraars voor het uitgebreide programma. Een belangrijke graadmeter voor het succes van dit evenement. De organisatie spreekt op zijn site over 6.000 bezoekers uit 65 landen, 250 sprekers en 150 partners en sponsors.

Op de maandagavond voor het event trok de Dutch party meer dan 100 bezoekers. Tijdens de drie dagen van het congres en event was het weer ouderwets leuk netwerken en kennis opsnuiven. De eerste twee dagen waren goed bezocht en sprak ITchannelPRO onder meer met personen van 2CSRI, Arcadiz, Cloudian, Cloudsuppliers, Datacore, Dataplace, DC-Spine, De Breek, DSD, Exclaimer, Gig.Tech / Whitesky, Guardian360, IP-one, Kingston, Luxhosting, NinjaOne, NorthC, Pax8, Resello, Relined, Serverius, Strikwerda, Submer en wanScale. En dan vergeten we er vast nog een paar.

Veel dank Christian Jaeger en zijn team voor de organisatie. Job well done!

De data voor CloudFest ‘23 kunnen alvast in de agenda: van 21-23 maart 2023. Save the date. Kijk voor meer informatie op www.cloudfest.com.

(Dit artikel verscheen eerder in ITchannelPro Magazine nr 2)

Mobiele versie afsluiten