Benoeming CEO en Board Advisor MCXess en SpeakIntelligence

Met ingang van januari 2023 is Ir. Gemma Post-Dijkstra door de aandeelhouders benoemd als CEO van MCXess en SpeakIntelligence en Ruud van der Aar als Board Advisor, om invulling te geven aan de nieuw uitgewerkte strategie met focus op geavanceerde Call Routing oplossingen.

 Ir. Gemma Post-Dijkstra door de aandeelhouders benoemd als CEO van MCXess Met ingang van januari 2023 is Ir. Gemma Post-Dijkstra door de aandeelhouders benoemd als CEO van MCXess en SpeakIntelligence. Gemma heeft ruime ervaring op het gebied van strategievorming, organisatiestructurering en informatie-engineering.

Zij heeft als interimmanager en adviseur bij Bureau Berenschot private en publieke organisaties aangestuurd en begeleid bij de inrichting van klantcontactcenters, procesoptimalisaties en bedrijfsvoering.

Als commercieel manager bij Philips heeft zij ruime ervaring in de telecom- en informatiebranche en organisaties geholpen met Call Routing telefonie-oplossingen. Zij zal de droom van haar broer Marcel, die ruim 20 jaar geleden startte als pionier op het gebied van Call Routing, uitbouwen en de bedrijven verder internationaal op de kaart zetten als specialist op het gebied van Call Routing.

Zij is de juiste persoon om samen met de aangestelde Board Advisor, Ruud van der Aar, en het zeer ervaren team van MCXess en SpeakIntelligence invulling te geven aan de nieuwe strategie waarin we ons focussen op de internationale behoefte van geavanceerde Call Routing oplossingen.

Ruud is al circa 30 jaar actief in de telecombranche en heeft meerdere bedrijven en ondernemers geholpen met het realiseren van exceptionele groei.

Mobiele versie afsluiten