“Bedankt voor je bezoek aan de Kick-off van SuperVision”

Supervision is een Nederlandse dienst, ondersteund door KPN

Deze week was op dinsdag en donderdag de kick-off van SuperVision op het KPN Partner Network kantoor in Ede. Naar beide dagen kwamen ruim 125 partners en geïnteresseerden om vooral meer over de “technische kant” van SuperVision te vernemen. Het was tevens het startschot voor de livegang van de dienst.

Supervision Thijs, Paul JeroenSuperVision is een slimme, efficiënte en veilige werkplek tool voor Managed Service Providers (MSP’s). Om als partner in controle te zijn over de Microsoftomgevingen van klanten om zeker te weten dat ze stabiel en veilig zijn. Met SuperVision kan een MSP met hetzelfde aantal mensen, meer klanten op een hoger serviceniveau bedienen.

SuperVision vergelijkt een Microsoft 365 klantomgeving met de door de MSP gecreëerde Golden Master, waarin iedere (security-)policy is ingesteld zoals ze moet zijn. Met 1 klik op de knop herstel je elke klantomgeving die afwijkt terug naar die Golden Master. Daarin kunnen afwijkingen die goed onderbouwd en akkoord bevonden zijn door de klant meteen meegenomen worden. Je kunt zelfs meerdere omgevingen tegelijk herstellen.

SuperVision is volledig geïntegreerd in OneBase en Grip, tooling platformen van KPN Network Partners en in de nabije toekomst breiden ze verder uit met nieuwe functionaliteiten. Zoals een dynamische licentiemanager die automatisch de juiste licenties kan aanpassen bij veranderingen in de Tenant.

Welkomstwoord werd gedaan door gastheer Jeffrey Kwee waarna Camiel Janssen Vice President Sales SMB de omvang van de investeringen benadrukte van deze samenwerking en de voordelen van de tool.

Jeroen Geubbels een van de oprichters en partner van Supervision zet de voordelen en het proces en op een rijtje: Er wordt eerst een golden master gemaakt met de optimale instellingen, na vergelijk met de instellingen bij de klantomgeving geeft dat inzichten in en toont de afwijkingen, vervolgens kunnen de processen geautomatiseerd worden.

Supervision is inmiddels een onderdeel geworden in OneBase en is voor alle partners van KPN Partner Network beschikbaar. Een belangrijke functie is het eenvoudig uitvoeren van “Mass changes” wat vooral veel tijd bespaart en de foutkans minimaliseert. Fabio van der Burg, Technical consultant KPN en Paul van Boerdonk tech lead Supervision laten in een live demo het product zien in de Onebase omgeving.

SuperVision team vlnr Thijs Jongkind partner, Paul van Boerdonk tech lead, Jeroen Geubbels partner

Mobiele versie afsluiten