Bas de Reus nieuwe CEO van IT-dienstverlener Levi9

Bas de Reus begint op 15 maart begint als nieuwe CEO van Levi9. De Reus heeft meer dan 25 jaar ervaring in de ICT-sector en zal zijn passie voor klantgericht werken inzetten voor de verdere groei van Levi9, zo meldt de IT-dienstverlener.

De Reus was meest recent actief als CEO en ondernemer bij scale-up bedrijven. Hij was CEO bij cloudprovider Tilaa en is founder van 4Synergy FRNC. De Reus werkte daarvoor ruim 11 jaar bij Fujitsu Nederland, waarvan de laatste 8,5 jaar als CEO. Na een succesvolle integratie van de producten en diensten van Fujitsu en een winstgevende groei heeft hij de business van Fujitsu Nederland getransformeerd naar cloud en digital services. De Reus begon zijn carrière bij CMG, tegenwoordig CGI, waar hij ruim 14 jaar in verschillende technische en commerciële rollen heeft gewerkt.

Ambitieuze en professionele organisatie

“Ik heb Levi9 leren kennen als een ambitieuze en professionele organisatie met een unieke cultuur. Met name de twee pilaren van Levi9, tevreden klanten en tevreden medewerkers zijn voor mij belangrijke kernwaarden”, zegt De Reus. “Ik ben klantgericht en verbind graag zowel extern als intern. Daarnaast heb ik een passie voor het bouwen van teams. Ik ga daarom met veel enthousiasme de uitdaging aan om de organisatie meer zichtbaarheid te geven, en naar het volgende niveau van groei te brengen.”

Leider met customer focus

“Bernhard van Oranje en ik hebben Levi9 gebouwd met twee leidende doelstellingen: tevreden klanten en tevreden medewerkers”, aldus co-founder Menno de Jong van Levi9. “Dit geloof zit diep in ons DNA en wij zien dat Bas dit geloof met ons deelt. Hij is een leider met een extreme customer focus. Bovendien brengt Bas 25 jaar relevante ervaring en misschien wel belangrijker, een verse blik en nieuwe energie. Wij hebben het volste vertrouwen erin dat hij Levi9 met succes deze nieuwe fase in zal leiden. Ik kijk ernaar uit intensief met hem samen te werken.”

Bron: Levi9

Mobiele versie afsluiten