AudioCodes schittert op ISE 2024 met volledig Teams-aanbod

AudioCodes maakt op ISE 2024 indruk met hun stand in hal 2, compleet met een speciale vergaderruimte en een comfortabele loungehoek.

AudioCodes booth ISE 2024Het bedrijf presenteert hun allernieuwste vergaderoplossingen, waaronder een gloednieuwe PTZ-videocamera en een nieuwe Teams-bureautelefoon. Dankzij AudioCodes worden productieve vergaderingen mogelijk gemaakt, aangedreven door AI, spraak en video.

Jasper Maters en Menno Buijs zijn de trotse vertegenwoordigers van het Nederlandse team, en Jasper deelt zijn enthousiasme: “Dit is ons tweede jaar op ISE en de belangstelling is ongekend. We zien een grote interesse in ons complete Teams-portfolio, van cloud-telefonie en AI-integratie tot de nieuwste Native Teams telefoons en meeting room devices.”

De aanwezigheid van AudioCodes op ISE onderstreept hun toewijding aan het leveren van geavanceerde oplossingen voor effectieve zakelijke communicatie. Menno voegt eraan toe: “Onze gecertificeerde oplossingen creëren een veilige en flexibele vergaderomgeving, waardoor deelnemers zich volledig kunnen focussen op de inhoud en moeiteloos kunnen samenwerken op afstand. Dit bevordert niet alleen een positieve vergadercultuur, maar stimuleert ook communicatie, adoptie en innovatie binnen bedrijven.”

Neem contact op met Menno en Jasper als je meer wilt weten, of bezoek de website van AudioCodes voor het volledige Microsoft Teams portfolio.

Mobiele versie afsluiten