AudioCodes Live Cloud  goedgekeurd voor Operator Connect Accelerator

AudioCodes-Live-Cloud-Operator-Connect-Dutch

Operator Connect Accelerator is het nieuwe programma van Microsoft, waarmee geselecteerde, erkende Microsoft-partners software en diensten aan telecomproviders kunnen leveren om de onboarding van Operator Connect* te versnellen, inclusief technische ondersteuning, diensten en infrastructuur.

Service Providers kunnen er nu voor kiezen om samen te werken met een Operator Connect Accelerator-partner om te helpen bij de integratie en certificering van Operator Connect en deze door hen te laten beheren, zonder extra benodigde expertise of zelfgebouwde infrastructuur.

AudioCodes is één van de geselecteerde wereldwijde launchpartners van Operator Connect Accelerator. AudioCodes Live Cloud, de SaaS-oplossing van AudioCodes, is goedgekeurd voor Operator Connect Accelerator en bevat alle benodigde diensten voor service providers om een Microsoft Operator Connect partner te worden. Het is de snelste route voor service providers om een white-label, multi-tenant dienst voor Microsoft Teams met Enterprise telefonie te bouwen.

Live Cloud is een turn-key service voor Operator Connect en Direct Routing, waardoor service providers hun initiële investering kunnen minimaliseren en hun klanten sneller op Teams Telefonie kunnen aansluiten. Daarnaast kunnen service providers hun logo en branding snel integreren zonder dat ze veel tijd en moeite hoeven te investeren in het opzetten van de infrastructuur.

Voordelen AudioCodes Live Cloud:

Bezoek de AudioCodes Live Cloud website voor meer informatie, of neem direct contact op met het AudioCodes Service Provider team via de onderstaande contactgegevens.

Lees ook het persbericht van 25 april j.l.

Mobiele versie afsluiten