Arrow verbreedt samenwerking met AWS

Arrow logo

Technologiedistributeur Arrow Electronics heeft de samenwerking met Amazon Web Services (AWS) uitgebreid door het aantal AWS certificeringen fors te verhogen en een gerelateerd trainingsprogramma te introduceren.

Arrow heeft AWS inmiddels in zijn ArrowSphere cloud-platform geïntegreerd in negentien Europese landen, en heeft nu certificeringen in alle belangrijke programmacategorieën waaronder architect, operations, developer en specialismes zoals security.

Ook heeft Arrow Electronics de mijlpaal van honderd AWS certificeringen bereikt via het AWS Partner Network (APN). AWS-certificeringen bevestigen expertise in cloud computing, waardoor klanten gemakkelijker partners kunnen vinden met de juiste expertise en diepgaande marktkennis.
Deze prestatie valt binnen het kader van de bestaande relatie waarin Arrow het volledige palet van AWS-diensten in Europe via ArrowSphere distribueert.

Channel-klanten van Arrow en hun eindklanten hebben toegang tot de combinatie van AWS en de diensten met toegevoegde waarde van Arrow. Ze kunnen kiezen uit het volledige softwareportfolio ter ondersteuning van ‘breng je eigen licentie’, lokale pre-sales, business development en APN-ondersteuning, verbeterde betalingsmogelijkheden, facturatiebeheer en gespecialiseerde training, zoals het Arrow Cloud Belts-trainingsprogramma. Dat programma is ontwikkeld om channel-klanten te helpen de vaardigheden op te bouwen die nodig zijn om AWS-certificeringen te behalen.

Channel-klanten doorlopen zeven niveaus van Arrow Cloud Belts, van witte tot zwarte band, vanaf de basisprincipes tot het hoogste automatiseringsniveau in de cloud.

“Arrow blijft aanzienlijke investeringen doen in de AWS-vakkundigheid van ons team. Het behalen van honderd AWS-certificeringen is een grote mijlpaal en bevestigt het harde werk en de inspanningen van ons team”, licht Alexis Brabant, vice-president verkoop van Arrow’s enterprise computing solutions business in EMEA toe. “Als toonaangevende value-add distributeur in het cloud-kanaal, zijn we toegewijd om klanten te helpen nieuwe mogelijkheden te ontwikkelen, hun cloud-praktijk op te bouwen en hun AWS-ervaring te optimaliseren.”

www.arrow.com

Mobiele versie afsluiten