Arrow wordt distributeur van IGEL

Arrow logo

Technologieleverancier Arrow Electronics heeft een distributieovereenkomst getekend met IGEL voor de levering van software- en hardware-oplossingen voor beheer en beveiliging van endpoints aan de klanten van Arrow.

IGEL is leverancier van een next generation besturingssysteem voor cloudwerkplekken. Balaji Subramanian, Global Channel Chief bij IGEL, zegt over de nieuwe overeenkomst: “Via de relaties van Arrow met talloze resellers en solution providers vergroot IGEL haar bereik om ons geavanceerde OS voor cloud-gebaseerde werkomgevingen aan een groeiend aantal eindklanten aan te kunnen bieden. Arrow heeft een sterke reputatie in het IT-kanaal om bedrijven van elke omvang en branche te helpen profiteren van de meest geavanceerde oplossingen van vandaag, van cloud- en data-intelligentie tot beveiliging en IoT. IGEL is een complementaire oplossing voor Arrow’s bestaande portfolio om channel-partners verder te helpen praktische en complete oplossingen van meerdere leveranciers aan hun eindklanten te bieden.”Als 100 procent channel-gericht bedrijf heeft IGEL allianties met een breed internationaal netwerk van channel-partners, waaronder solution providers, resellers en distributeurs, die software en hardware oplossingen leveren voor het beheren en beveiligen van endpoints van eindklanten.

Arrow biedt klanten een uitgebreide reeks cyberbeveiligingsproducten. De overeenkomst tussen IGEL en Arrow geeft klanten van Arrow toegang tot IGEL’s portfolio van software en hardware oplossingen, waaronder IGEL OS, IGEL UD Pocket (UDP) en IGEL Universal Management Suite (UMS).
Bart van Rheenen, managing director van Arrow ECS in de Benelux: “De vraag naar meer en betere beveiliging neemt nog altijd toe. Want naarmate medewerkers wereldwijd er meer en meer voor kiezen om mobieler te werken, neemt het aanvalsoppervlak en de dreiging van cyberaanvallen toe. De distributieovereenkomst met IGEL biedt onze klanten meer goede en geavanceerde oplossingen voor het beheer en de beveiliging van endpoints.”

www.arrow.com

Mobiele versie afsluiten