ALLCLOUD breidt haar services uit met Virtual Private Server (VPS)

ALLCLOUD, de ‘oer’ Hollandse Cloud provider voor het ICT-partnerkanaal, introduceert ALLCLOUD VPS. Na de succesvolle lancering van ALLCLOUD OFFICE, de kant-en-klare virtuele werkplek, is dit nu de standaard voor de Virtuale Private Server.  

Uitgebreide keuzes

Logo-AllCloudALLCLOUD VPS bestaat uit zes pakketten (van IJzer tot aan Platinum), waarin de verschillen zitten in het aantal vCPU, GB RAM en SSD storage. Daarbij zijn firewall, dagelijkse back-up en roottoegang standaard inbegrepen, ook kunnen meerdere VPS’sen samen worden gecombineerd. “Het is heel eenvoudig. Met een druk op de knop bestelt de ICT-Partner VPS in ALLCLOUD OPERATOR, waarna de bestelling direct geactiveerd wordt. De VPS plaatsen wij op drie geografische locaties, waardoor de back-up en continuïteit altijd goed geregeld is. Gaat een VPS op een locatie stuk? Dan neemt de tweede locatie het inclusief alle data over. De klant kan dus altijd gewoon verder werken.” aldus Dave Faber, directeur bij ALLCLOUD.

Vaste lage tarieven, dus geen verrassingen achteraf

Bij ALLCLOUD is de ICT-Partner klanteigenaar en krijgt hij een gezonde korting, die met zijn omzet meegroeit. ALLCLOUD is ook nu weer tegendraads en gaat niet mee met de trend van variabele tarieven. Bij ALLCLOUD weet de partner waar hij aan toe is en wat hij daarmee aan zijn klanten kan aanbieden. Dave: “Ook voor ALLCLOUD VPS geldt een vast laag tarief, waardoor de klant geen verrassingen heeft achteraf en zich kan focussen op zaken die voor hem echt belangrijk zijn.”

ALLCLOUD VPS 120 dagen gratis proberen?

Om samen nog succesvoller te zijn, biedt ALLCLOUD haar Partners nu maar liefst 120 dagen gratis een VPS aan. Zo kan de Partner zelf ervaren hoe snel, krachtig en eenvoudig deze nieuwe dienst is.

Mobiele versie afsluiten