ACM geeft goedkeuring overname Simpel door T-Mobile

De ACM heeft de overname van Simpel door T-Mobile Nederland goedgekeurd waardoor de acquisitie per 1 december rond is. Volgens een persbericht van T-Mobile blijft Simpel als zelfstandig merk bestaan en verandert er niets voor medewerkers en klanten van Simpel.

Soren Abildgaard

T-Mobile heeft in Nederland nu een miljoen klanten meer en heeft in totaal circa 6,6 miljoen klanten. CEO Søren Abildgaard van T-Mobile Nederland is blij met de overname. “Dit succesvolle merk stelt ons in staat om in een uitdagende markt te blijven concurreren met KPN en Vodafone”, aldus Abildgaard. “We kunnen onze marktstrategie als uitdager nu ook op lange termijn continueren in alle marktsegmenten.”

Simpel gebruikt het netwerk van T-Mobile al sinds 2014 en volgens Simpel-CEO Jasper de Rooij passen T-Mobile en Simpel ‘perfect’ bij elkaar. “Met deze overname garanderen wij onze klanten dat zij gebruik kunnen blijven maken van het snelste en beste netwerk van Nederland. Ze kunnen blijven rekenen op een hoog niveau van dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven”, aldus De Rooij.

Bron: T-Mobile

Mobiele versie afsluiten