ITchannelPro Media Partner van Smart Living Society

“We zijn erom trots dat we met Eric Luteijn een overeenstemming hebben bereikt en ITchannelPRO als Mediapartner kunnen toevoegen aan de Smart Living Society” aldus Rob Wierenga voorzitter van de Smart Living Society.

Eric Luteijn Rob Wierenga Smart Living Society“ITchannelPRO is hét kennisplatform voor de circa 10.000 Telecom en IT-business partners en geldt als de primaire informatiebron in het IT-kanaal in Nederland. ITchannelPRO biedt de doelgroep informatie die ze beter maakt in hun werk en brengt partijen bij elkaar, in print, online en via live-events””

Eric Luteijn: “Het platform ITchannelPRO informeert directie en management over nieuws en ontwikkelingen uit het veld van IT-distributie. Met een kritische kijk en journalistieke benadering biedt ITchannelPRO haar lezers relevante ‘need to know’ informatie en fungeert zoals kennisplatform voor de doelgroep. Met relevante content als achtergrond, interviews en opinie van deskundigen en branchespelers biedt ITchannelPRO de diepgang die de doelgroep verwacht.”

IT en Smart living gaat hand in hand, alles word connected, bedraad en onbedraad en ons zakelijke leven vindt ook steeds meer thuis plaats. Wij verbinden graag de twee werelden.

Met deze samenwerking zullen beide platforms een groot bereik van informatie kunnen geven over Smart Living. De samenwerking bestaat uit print, online, Social media (Twitter / LinkedIn), streaming, netwerken, events en Awards. We werken vanuit de segmenten: Networking, Security, Telecom, IoT en Cloud/datacenters, een focus op de digitale werkplek en bijhorende infrastructuur.

Uiteraard kunnen de leden van de Smart Living Society voordelen halen uit deze samenwerking. Zij kunnen tegen gereduceerde tarieven adverteren en gebruik maken van de uitgebreide mogelijkheden van contentmarketing. Persberichten kunnen gestuurd worden naar redactie-at-luteijnmedia.nl en worden door de redactie beoordeeld met een voorkeursbehandeling.

 

Smart Living Society heeft als doel het samenbrengen van zakelijke partners met een betrokkenheid rondom smart living teneinde kennis te delen en het gebruik van smart producten binnen Nederlandse huishoudens te stimuleren.

We doen dit door seminars, live events, werkgroepen en andere netwerk events te organiseren waarin diverse onderwerpen rondom smart living ter discussie worden gesteld en kennis wordt vergroot.

We zijn een community van partners waarin transparant en objectief gesproken wordt over de challanges omtrent IoT en smartliving en waar gezamenlijk gekeken wordt naar wat de beste go to market strategie is voor de consument. Daarnaast willen we het gebruik van smart apparaten stimuleren.

GerelateerdeBerichten

Volgend bericht

Uitgelichte Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.