Evenement

Webinar Westbase.io en Cradlepoint: wederopbouw volgende generatie branch oplossingen met 5G Wireless WAN

Webinar Westbase.io en Cradlepoint
26-10-2021
10:30 - 11:30

Volg dit webinar om uit te vinden hoe 5G nieuwe kansen biedt voor winkels en filiaalbedrijven.

Na een moeilijke 18 maanden zijn winkels en filialen bezig met de heropbouw voor de toekomst. Het leveren van nieuwe, conencted services kan helpen dit proces te versnellen. Ontdek hoe u uw klanten kunt helpen bij het ontsluiten van LTE en 5G om een veilige, non-stop WAN edge te creëren die ondersteuning biedt voor:

  • Bedrijfscontinuïteit: veerkracht staat hoog op de lijst van veel retailers en andere filiaalbedrijven. Of het nu voor de hele winkel is, of voor kritieke PoS-toepassingen, Cradlepoint kan helpen.
  • Fibre-achtige snelheden zonder de kosten: LTE- en 5G-connectiviteit kan in veel gevallen glasvezelnetwerken evenaren en overtreffen. Het kan tegen een fractie van de kosten worden geïnstalleerd, vooral voor high street-locaties.
  • Connectiviteit op dag één beschikbaar: met LTE- en 5G-connectiviteit kunnen nieuwe locaties op tijd openen.
  • IoT-toepassingen zoals lockers, winkelondersteuning met korting, opslag en meer.

Kom kijken hoe andere filiaalbedrijven LTE en 5G gebruiken voor deze en andere toepassingen, en hoe u deze zakelijke kansen kunt benutten met Cradlepoint en Westbase.io.

Sprekers

Julian Sinnige is Benelux Country Manager voor Westbase.io, de toonaangevende distributeur van 4G/5G, IoT en assisted reality-oplossingen. Als ervaren professional in de technologie-industrie is Julian verantwoordelijk voor het op de markt brengen van Westbase.io’s portfolio in de Benelux. Partnerondersteuning is de kern van Julians rol, het ontwikkelen van deze relaties en het opzetten van de services die partners nodig hebben om hun ambities te helpen realiseren.

 

 

 

Roger Jones is Solution Architect bij Cradlepoint. Cradlepoint ontsluit de transformerende kracht van de huidige LTE en 5G cellulaire netwerken om een flexibele, betrouwbare en alomtegenwoordige Wireless WAN edge te bieden en is wereldwijd marktleider.

Als technologieprofessional met vele jaren ervaring helpt Roger klanten om digitale en communicatieoplossingen voor hun organisaties te bouwen.

Organisator

Westbase.io is de meest ervaren Cradlepoint-distributeur in de Benelux, Scandinavië en Europa, en heeft tienduizenden oplossingen geïmplementeerd voor filialen, voertuigen en IoT-toepassingen.

  • Organisator: Westbase.io

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.