Evenement

Thuisnetwerken 2030: Onze Visie op de Toekomst van de Digitale Leefomgeving

thuiswerken - homeoffice
25-04-2024
12:30 - 18:00

Een inspirerende middag georganiseerd door BNS Data Logistics in samenwerking met onze gewaardeerde partner Connection Technology Systems (CTS).

Graag verwelkomen we u op donderdag 25 april vanaf 12:30 tot ongeveer 17:30 uur. bij accommodatie Green Village, Blokhoeve 7 te Nieuwegein.

Dit evenement belooft een frisse blik op de toekomst van onze digitale thuisomgevingen te bieden, met inzichten van vooraanstaande experts in het veld en met een knipoog naar koffie.

12:30 uur

We beginnen de middag met een hartelijk welkom en een smakelijke lunch, waar u de kans krijgt om alvast kennis te maken met andere genodigden.

13:15 uur

Louk Notten (BNS) opent het event en zorgt met zijn introductie dat iedereen vanaf moment één al in verbinding staat met elkaar.

Aansluitend zal Cees Links in een lezing zijn visie op de toekomst van draadloze communicatie in onze digitale leefomgeving delen. Als pionier op het gebied van wifi-technologie behaalde hij toonaangevende prijzen met zijn ontdekkingen.

Daarna zal Bastiaan Kuijlaars van BNS Data Logistics de koppeling maken van duurzame verbindingen naar duurzame koffie!

Verrassend? Zeker!

Er is maar weinig wat zoveel gemeen heeft met WIFI als koffie!

Beide zijn essentieel in ons dagelijks leven, met beide starten we routinematig onze dag op. Bij alle twee moet je verstand hebben van techniek en bij zowel de één als de ander, kan je naar eigen voorkeur een aanpassing maken.

U wordt dan ook meegenomen in een interactieve koffiebelevenis met Single Estate. En ook hier zullen we de link leggen naar connectie, duurzaamheid en techniek.

Na de experience van het zwarte goud zal onze partner Connection Technology Systems u meenemen naar de wereld van briljante, toekomstige oplossingen voor de last mile van connectiviteit.

17:00 uur

We sluiten het evenement af met een borrel, waar u in een ontspannen sfeer kunt napraten en connecties kunt verdiepen.

Mis deze unieke kans niet om inzicht te krijgen in de toekomst van onze digitale thuisnetwerken en om te netwerken met gelijkgestemden en experts uit de industrie.

Graag vragen we u uw aanwezigheid te bevestigen door te reageren op deze uitnodiging door een mail te sturen naar: aanmelden@bns.nl

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.