Evenement

Tesorion – Hackers slapen niet

Tesorion -400
31-08-2023
14:00 - 17:30

Grijp nu je kans om jouw vaardigheden op het gebied van dreigingsanalyse en verdediging naar een hoger niveau te tillen! Neem deel aan een spannende en praktijkgerichte Blue Team workshop bij ons op kantoor. Duik in een gesimuleerde bedrijfsomgeving en leer hoe aanvallen gedetecteerd kunnen worden en hoe daarop te reageren als een ware beveiligingsdeskundige.

Deze unieke ervaring biedt jouw de mogelijkheid om jezelf uit te dagen, kennis te vergroten en vaardigheden te perfectioneren. Zo word je geconfronteerd met realistische dreigingen en situaties, waarbij het analytische vermogen en de reactiesnelheid op de proef worden gesteld.

Wees voorbereid op een spannend avontuur waarin deelnemers zich kunnen bewijzen als een meester in het beschermen van bedrijfssystemen. Krijg inzicht in geavanceerde detectietechnieken en ontwikkel strategieën om aanvallen af te slaan. Werk samen met gelijkgestemde professionals en deel kennis, terwijl je samen een ondoordringbare verdedigingslinie opzet.

Dus, haal het beste uit jezelf en laat zien dat je de uitdaging aandurft. Schrijf je vandaag nog in voor deze onvergetelijke Blue Team workshop en druk jouw stempel op de wereld van cybersecurity.

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.