Evenement

NLconnect Breeduit Jaarcongres 2022

jaarcongres-2022-300x225
07-11-2022 - 28-09-2022

Het Breeduit Jaarcongres is het vlaggeschip van vereniging NLconnect. Het congres bestaat uit een plenair middagprogramma en wordt afgesloten met een borrel en barbecue. Het congres trekt ruim 110 bezoekers uit de breedbandindustrie en wordt beoordeeld met een rapportcijfer 8,5. In 2022 is het thema ‘It’s all in the game!’ en staan we stil bij de gamesindustrie.

Op woensdag 7 september vindt van het jaarcongres plaats in Fort Voordorp in Groenekan bij Utrecht. Het congres bestaat uit een plenair middagprogramma en wordt afgesloten met een borrel en barbecue. Start is om 13.00 en om 21.00 sluiten we af.

Het thema is dit jaar ‘It’s all in the game!’

De gamesindustrie groeit wereldwijd sterk en laat ook in ons land positieve cijfers zien. Wat zijn de belangrijkste trends in deze belangrijke aanpalende sector? Hoe staat het met cloudgaming en welke eisen stelt de gamesindustrie eigenlijk straks aan onze connectiviteit? Games hebben impact op de metaverse en de entertainmentindustrie, maar met serious en applied games ook in de bredere maatschappij. Welke raakvlakken zijn daar met de breedbandsector?

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.