Evenement

BusinessCom My-Connect Ontbijtsessie Amsterdam

29-05-2024
07:30 - 09:30

Distributeur BusinessCom organiseert in het kader van ‘All You Need Is My-Connect’ speciaal voor business partners in telecom en ICT de My-Connect Ontbijtsessies: een inspirerende marktupdate over de toekomst van communicatie en samenwerking. De veranderende klantwens, het onderzoeksrapport ‘How Gen Z is disrupting the workplace in 2024’, UCaaS, Microsoft Teams en het My-Connect concept komen allemaal aan bod.

De My-Connect Ontbijtsessie wordt op woensdag 29 mei gehouden in Amsterdam en op vrijdag 31 mei in Streefkerk (vlakbij Rotterdam).

Maikel Broecks presenteert namens BusinessCom tijdens de My-Connect Ontbijtsessie. Hij legt het idee achter deze sessies uit: “Dit jaar staat voor ons in het teken van ‘All You Need Is My-Connect’. Niet alleen hebben we alle mogelijke componenten voor het portfolio van de reseller, we bieden ook de support en vooral kennis zodat de business partner succesvol kan zijn. En juist de kennisoverdracht is waarom we de My-Connect Ontbijtsessies organiseren; de markt verandert, klantwensen veranderen en daar moet je wat mee als business partner. Dat gesprek gaan we aan tijdens de ontbijtsessies.”

NEC UNIVERGE BLUE en Jabra
De My-Connect Ontbijtsessie heeft tot doel om naast kennisoverdracht in een ongedwongen sfeer te netwerken en te spreken over de markt. Naast Maikel Broecks presenteert ook Wilco van Dijk namens NEC UNIVERGE BLUE. Zijn betoog draait om Microsofts dominantie op de werkplek en hoe daar als business partner toch relevant te blijven. Tot slot spreekt Menno Klerks van Jabra. Door Jabra is een uitgebreid onderzoek gedaan over de werkplek-wensen van verschillende generaties kenniswerkers. In zijn presentatie ‘Mind the Gap – maak de werkplek generatiebestendig’ gaat hij hier kort en krachtig op in.

Business partners kunnen hier meer informatie vinden en zich aanmelden voor een van de ontbijtsessies.

Over My-Connect
My-Connect is de verzamelnaam waaronder distributeur BusinessCom al zijn wholesale Cloud- en abonnementsdiensten heeft ondergebracht. Het unieke aan het concept van My-Connect is de combinatie van de volgende ingrediënten: een breed pallet aan wholesale Cloud-diensten voor telefonie, UC, networking en cybersecurity; SIP Trunking en verbindingen; aanvullende hardware zoals netwerkapparatuur en endpoints; de korte lijnen, kennis en ondersteuning (technisch en commercieel) die BusinessCom al jaren kenmerkt. De diensten in het My-Connect portfolio worden gevormd met vendoren als Mitel, Unify, Xelion, Alcatel-Lucent Enterprise, Youfone Zakelijk, Pridis, Clearvox en NEC UNIVERGE BLUE.

Over BusinessCom
BusinessCom B.V. is leverancier van ICT en Telecom hardware én diensten – in de cloud en op de grond. BusinessCom levert uitsluitend aan resellers en is actief in België, Nederland, Luxemburg, Scandinavië en de Baltische Staten. Vanuit de twee vestigingen – Veghel (NL) en Merchtem (B) – bedient BusinessCom ongeveer 1.800 resellers.

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.