Evenement

TSOC: The Hyperconnect Home

logo-telecom-society-tsoc
19-06-2024
17:00 - 21:30

Op 19 juni 2024 organiseert TSOC een event met als thema ‘The Hyperconnect Home’.

Toenemende bandbreedtes brengen ook uitdagingen met zich mee op het gebied van in-huis connectiviteit. Hoe kunnen we een stabiele en betrouwbare draadloze verbinding waarborgen die voldoet aan de groeiende vraag naar snelle internetverbindingen voor in-huis apparaten, zoals smartphones, smart-tv’s en slimme apparaten? Dit evenement richt zich op de ontwikkelingen binnen in-huis connectiviteit en onderzoekt hoe opkomende technologieën ervoor zullen zorgen dat we vanaf de bank kunnen genieten van de nieuwe gigabitsnelheden.

Programma
17:00 uur – Start en ontvangst
18:00 uur – Openingswoord/ Introductie Green Innovation Hub en Gemeente Almere
18:30 uur – Presentatie I – Wincho Bacuna – Samsung – Hyper connectiviteit: Inzetbaarheid, beheer, beveiliging, integratie en de verbindingen van mobile connected devices
19:15 uur – Presentatie II – John Blake – VodafoneZiggo – In Huis Connectiviteit Onthuld: Binnenhuisconnectiviteit en innovatieve oplossingen
20:00 uur – Diner
21:30 uur – Einde

Sprekers
Tijdens dit event zullen Wincho Bacuna van Samsung B2B Channel Enablement & John Blake (In Home Domein Architect) van VodafoneZiggo, een inkijk geven in de hyperconnectiviteit en de binnenhuisconnectiviteit evolutie plus de link leggen tussen de binnenhuis toepassingen en wat dit vraagt van de binnenhuisconnectiviteit. Ze gaan in op de uitdagingen en hoe we deze kunnen verbeteren. Krijg inzicht in de nieuwste trends op het gebied van communicatietechnologie, toekomstige dilemma’s en praktische oplossingen met voorbeelden zoals ethernet als een kosteneffectieve ruggengraat, energie-efficiënte vooruitgang en de NTA-8055-norm voor constructie.

De moderatie van deze avond is in handen van Olivia van der Pol, Technology Trainee bij VodafoneZiggo.

Locatie
Het event zal plaatsvinden in de Green Innovation Hub, ontstaan uit een samenwerking tussen Gemeente Almere, VodafoneZiggo en Provincie Flevoland. De Green Innovation Hub focust op duurzame en inclusieve gebiedsontwikkeling in Almere, de provincie Flevoland en zelfs de rest van Nederland.Adres en route: Hospitaaldreef 29, 1315 RC Almere
*Parkeren is mogelijk achter stadhuis Almere (Landdroststraat 4 Parking) of het Flevoziekenhuis Almere (beide betaald parkeren).
** De Green Innvotion Hub is goed bereikbaar met de trein (10 minuten lopen vanaf station Almere Centrum).

Aanmelden
Aanmelden Meld je aan via de website en introducees zijn natuurlijk ook weer van harte welkom! We kijken uit naar een inspirerende dag vol innovatie en technologische vooruitgang.

Voorafgaand aan dit TSOC event is de Algemene Ledenvergadering van 16.00 tot 17.00 uur. Je bent als lid van hartelijk welkom. Wel graag even separaat aanmelden via de website.

Aankomende evenementen

IBC2024

13-09-2024 @ 10:00 , more

04-02-2025 @ 09:00 , more

IFA 2024

06-09-2024 @ 09:00 , more

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.