Evenement

NETGEAR webinar netwerkonderhoud

Netgear_400
05-10-2023
15:00 - 16:00

Ik krijg op mijn trainingen meermaals vragen over netwerk onderhoud. Moet ik de firmware van mijn switches nu juist wel of niet updaten is eigenlijk de meest voorkomende vraag.

Maar voor een goed functionerend netwerk, of dit nu voor AV of IT is periodiek preventief onderhoud essentieel. Bijkomend voordeel is dat onderhoud ook nog eens als dienst kunt aanbieden richting je klant.

Wel zien in de praktijk dat het soms lastig kan zijn om als IT- en AV-partij samen te werken aan de ICT-omgeving van de eindklant. Beide partijen hebben hun eigen expertise en verantwoordelijkheden, en het kan soms moeilijk zijn om daar de juiste balans in te vinden. In dit webinar gaan we bespreken hoe periodiek onderhoud er uit ziet en wat de voordelen zijn en hoe ook IT en AV elkaar juist kunnen helpen om een optimaal netwerk te realiseren.

Graag nodigen wij je uit voor ons webinar over netwerkonderhoud, met een demo hoe je NETGEAR Engage kunt inzetten als zeer effectief hulpmiddel.

 

**Het webinar vindt plaats op 5 Oktober om 15:00 uur. Wit je meer informatie en wil je je aanmelden dan kan dit via de volgende link:

https://innovatie.netgear.nl/webinar-engage-deel-2-it-en-av-bundel-je-kennis-voor-een-optimaal-resultaat/

 

Nog een paar extra tips

  • Heb je het 1e webinar over Engage gemist dan heb ik hier de informatie en de link om het webinar alsnog te kijken:

https://innovatie.netgear.nl/webinar-hoe-configureer-je-eenvoudig-een-av-netwerk-met-de-netgear-engage-controller/

  • Heb je het webinar over de nieuwe M4350 switches gemist, klik dan hier:

https://innovatie.netgear.nl/webinar-netgear-m4350-switches-de-volgende-stap-in-av-technologie/

 

Heb je verder nog vragen, tips met betrekking to NETGEAR gerelateerde onderwerpen voor webinars of blogs, of wil je uitgeschreven worden voor mijn updates, stuur me gerust een email

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.