Evenement

Blauwr-X Pre-Summer BBQ Editie

Blauwr - Social Post
04-07-2024
15:00 - 20:00

Blauwr - Social PostLaat je 4 juli tijdens Blauwr-X meevoeren door inspirerende talks over de nieuwste trends in AI, 5G, connectiviteit en netwerken.

Samen met onze technologiepartners Cradlepoint, part of Ericsson, Juniper Networks én Eurofiber bieden wij je een innovatief inhoudelijk én gezellig programma.

Ontdek de laatste innovatieve oplossingen tijdens de interactieve demo’s.

Daarnaast bieden wij volop netwerkmogelijkheden met experts en gelijkgestemde professionals die je kunnen helpen om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

We sluiten de dag af met een ontspannen BBQ aan het water, waar je kunt genieten van heerlijk eten en waardevolle gesprekken. Zorg dat je erbij bent en laat je inspireren door de toekomst van technologie en netwerken.

We nodigen je graag uit aan het Hilversum kanaal bij het voormalige botenhuis, dat gelegen is naast het vroegere watersportpaviljoen Wildschut Hilversum.

 

Schrijf je in op www.wijzijnblauwr.nl/x

 

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.