Evenement

BusinessCom Webinar: omzetkansen van applicatiebeveiliging.

BusinessCom Marcel Derks (l), Pieter van Eldonk-400
27-06-2024
10:00 - 11:00

BusinessCom Webinar
CYBERSECURITY: DE OMZETKANSEN VAN APPLICATION SECURITY

BusinessCom houdt op 27 juni in samenwerking met Barracuda een must-see webinar voor business partners in IT en Telecom over de kansen en bedreigingen van applicatiebeveiliging.

Het is op korte termijn een van de grootste problemen in de IT-wereld; de makkelijkste manier om gehackt te worden, is via onbeveiligde applicaties op de desktop en op smartphones. Voor veel organisaties een grote bedreiging. Elk bedrijf draait op applicaties. Maar buiten de grootzakelijke markt hebben maar weinig organisaties de beveiliging van bedrijfsapplicaties en mobile apps, terwijl door AI de dreiging enorm is toegenomen. Hier ligt een grote kans voor business partners om klanten een grote meerwaarde te bieden én een nieuwe stroom van recurring revenu te creëren. In het webinar ‘De omzetkansen van Application Security’ vertellen BusinessCom en Barracuda hier alles over.

TOPICS IN HET WEBINAR
Het webinar wordt gepresenteerd door Derc van Mierlo (BusinessCom) & Stefan van der Wal (Barracuda).

Tijdens dit webinar behandelen we de volgende topics:
• Markt trends in Cybersecurity
• Waarom moeten applicaties beveiligd worden?
• Welke rol en kans ligt er voor de reseller?
• Hoe start je als reseller met Application Security?

VOOR WIE IS DIT WEBINAR
Dit webinar is bestemd voor business partners die reeds IT-, telecom- en werkplek-oplossingen leveren. Ook wanneer je al Cybersecurity levert, ben je van harte welkom in dit webinar.

DATUM EN INSCHRIJVEN
Het webinar ‘De omzetkansen van Application Security’ wordt op 27 juni van 10.00 tot 11.00 uur gehouden. Aanmelden kan via deze link.

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.