Evenement

Nederlands netwerkevent tijdens MWC24

NL Community Night 24-groot
26-02-2024
19:30 - 23:00

Ook dit jaar organiseren ITchannelPRO en Ecosystem Services de traditionele NL Community Night MWC24 op maandag 26/02 van 19.30 – 23.00 uur – Het netwerkevent voor alle Nederlanders in Barcelona tijdens MWC24.

Net als de voorgaande edities verwachten we ongeveer 200 Nederlanders die voor MWC in Barcelona zijn voor een gezellige avond netwerken en willen napraten over de beurs natuurlijk met bijhorende catering.

Deze avond wordt ook een avond om te vieren, te verbinden, op een geweldige locatie in de haven, Restaurant Vraba.

NL Community Night 24-grootJe treft er de leden van de NL-delegatie, de standhouders en partners van het NL Paviljoen, o.a.:

Ampleon, AMS-IX, BroadForward, BTG, CityMesh, CM.com, Divitel, Eurofiber, Fairphone,Future Network Services, Gemeente Den Haag, Innovation Quarter, Inverid, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, NBSO Barcelona, Netmore, Provincie Zuid Holland, PXS, Q*Bird, RVO – Ministerie voor Ondernemend Nederland, Seaborough, Sectra, Spie, Topsector ICT, Versius, Whispp.

Meer weten over de deelnemers en hun profielen: https://nlmwc.com/partners/

Mobile World Congress Barcelona 2024, ’s werelds grootste en meest invloedrijke evenement voor de connectiviteitsindustrie!

Het MWC-thema van dit jaar ‘future first’ richt zich op het versnellen van groei, relaties en positieve verandering. We kunnen niet wachten om er samen bij te zijn als we nieuwe manieren vinden om, als een mobiel ecosysteem, de innovatie van morgen naar de wereld te brengen, vandaag.

Dit netwerkevent is gratis toegankelijk voor iedereen die deel uitmaakt van de Nederlandse delegatie, plus gasten van onze sponsors en Nederlanders die op MWC aanwezig zijn.

De NL Community Night wordt mogelijk gemaakt door: ITchannelPRO (LuteijnMedia), Ecosystem Services, CityMesh, Provincie Zuid-Holland en UNIVERGE BLUE.

Schrijf je in op https://www.eventbrite.nl/e/nl-mwc24-community-night-tickets-815652377217 – Let op er geldt een strikt deurbeleid en beoordeling op de match met de doelgroep.

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.