Evenement

Jaarcongres Circulaire-IT 2023

14-11-2023
09:00 - 17:00

Op 14 november vindt het tweede Jaarcongres Circulaire-IT plaats. Door het succes heeft deze editie een meer internationale karakter.

Jaarcongres Circulaire-it

Het congres vindt de hele dag plaats en is gericht op iedereen die zich op een professionele manier bezighoudt met circulaire ICT, zowel direct als indirect. Het event is gericht op partners, leveranciers, dienstverleners en (potentiële) eindklanten, en brengt inhoudelijke presentaties en een netwerkmoment met andere partijen binnen hun eigen en andere branches.

Internationaal

Het congres is, net als vorig jaar, gericht op het delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen, terwijl marktleiders en experts hun inzichten overbrengen op de bezoekers.

Omdat circulaire ICT een overduidelijk internationaal karakter heeft met grensoverschrijdende consolidatie en supply chains, zal het event een meer internationaal karakter hebben. De voertaal is Engels, en de sprekers komen uit heel Europa langs om hun verhaal te doen.

Bevestigde sprekers zijn vooralsnog:

Stefan Nilsson van Foxway, de grootste Circulaire-IT vendor in Europa

Augustic Becquetvan branchevereniging Eurefas

Simon BryantVice President bij onderzoeksbureau CCS Insight over de marktcijfers rond smartphones

Nog niet bevestigd: eindgebruikerscasussen en een beleidsmaker vanuit de Europese Unie, alsmede nog enkele sprekers die worden besproken binnen de Raad van Advies van Circulaire-IT.

Aanmelden voor het congres kan via Eric Luteijn, of via deze link

Aankomende evenementen

IBC2024

13-09-2024 @ 10:00 , more

04-02-2025 @ 09:00 , more

IFA 2024

06-09-2024 @ 09:00 , more

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.