Evenement

Het eerste Circulaire-IT congres van Nederland

Circulaire IT 16 november
16-11-2022
10:00 - 18:00

Op 16 november 2022 zal het eerste Circulaire-IT congres in Nederland plaatsvinden. Op deze fysieke eendaagse internationale conferentie worden de nieuwste Circular IT en refurbishment producten en diensten en bedrijven onder de aandacht gebracht, en worden wet- en regelgeving en trends besproken.

Het Circulaire-IT Congres is het enige internationale congres in Nederland over terugdringen van IT-Waste en een business platform voor aanbieders van Circulaire producten en diensten. Het uitgebreide programma van toonaangevende sprekers is inspirerend voor iedereen die bedrijfsmatig aan duurzaamheidsdoelstellingen wil werken. U ontmoet er toekomstige kennis- en businesspartners.

Het Circulaire-IT Congres vindt plaats op in het SDG House Utrechtse Heuvelrug, Landgoed Zonheuvel, Doorn. Neem voor meer informatie kijk op Circulaire-IT Congres Nederland | Pro’s van de Circulaire-IT of neem contact op met Eric Luteijn: eric@luteijnmedia.nl

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.