Evenement

TSOC: de rol van AI en Data (incl. Digital Twins) in Telecom

logo-telecom-society-tsoc
25-04-2024
17:00 - 21:30

Op 25 april 2024 organiseert TSOC een event met als thema ‘De rol van AI en Data (incl. Digital Twins) in Telecom’.

Iedere maand organiseert Telecom Society een event gericht op innovatie, verbinding en kennisdeling bij 1 van de bedrijfsleden. Het eerstvolgende event is donderdag 25 april met als thema De rol van AI en Data (inclusief Digital Twins) in Telecom’, hiervoor zijn slechts enkele plaatsen nog beschikbaar.

Locatie

Het event zal plaatsvinden bij CGI in Rotterdam (George Hintzenweg 89).
De toepassing van AI en data modellen gaat een grote rol spellen om belangrijke processen in de telecomsector te optimaliseren en automatiseren. Telecombedrijven kunnen AI inzetten voor het geautomatiseerd beheer en onderhoud van netwerken.

Daarnaast kan AI helpen bij het voorspellen van mogelijke storingen, waardoor proactieve planning van onderhoudsactiviteiten mogelijk is voordat er zich problemen voordoen. Tijdens dit event onderzoeken we de rol die AI en data kunnen spelen bij het ontwerpen, implementeren en beheren van de telecominfrastructuur

Programma

17.00 uur Inloop en ontvangst bij CGI

17.45 uur Openingswoord door CGI en Telecom Society

18.00 uur Spreker 1 (Juniper)

18.30 uur Spreker 2 (Allinq)

19.00 uur Spreker 3

19.30 uur Afsluiting event

19.45 uur Netwerkdiner

20.45 uur Afronding van de avond

Clemens Hendrickx zal als moderator de avond begeleiden.

Donderdag 23 mei is het volgende event gericht op Next Generation Connectivity. Tijdens dit event kijken we vooruit naar de toekomstige data connectiviteit in Nederland. Welke ontwikkelingen zien we de komende 10 jaar?

Bij Nokia in Hoofddorp nemen o.a. Eric Festraets namens Nokia en Mark Diemel namens Rivada Space Networks de Telecom Society meenemen in de connectiviteit van de Toekomst. Dit event zal Engelstalig zijn en daarmee ook toegankelijk voor de niet Nederlandstaligen. Schrijf je tijdig in, om zeker ervan te zijn dat je kan deelnemen!

Op woensdag 19 juni in Almere zal vervolgens het laatste event plaatsvinden vóór de zomervakantie gericht op de Hyperconnected Home, op een unieke locatie in Nederland belooft dit event zowel qua locatie als sprekers innovatie centraal te zetten.

Aanmelden

Meld je aan via de website www.tsoc.nl of stuur een e-mail aan het secretariaat info@tsoc.nl. Introducees zijn natuurlijk ook weer van harte welkom.

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.