Evenement

TCP/IP Analysis and Troubleshooting with Wireshark

Scos_Wireshark_
08-05-2023 - 12-05-2023
09:00 - 15:00

SCOS Training te Amsterdam/Hoofddorp, is de enige Wireshark University Certified Training Partner voor Europa. SCOS Training organiseert eerdaags een nieuwe Wireshark Training: TCP/IP Analysis and Troubleshooting with Wireshark. Wireshark is onbetwist de populairste gratis netwerk analyse tool met meer dan 1 miljoen downloads per maand (www.wireshark.org). SCOS biedt deze cursus aan, welke voorziet in de behoefte van Analysis and Troubleshooting en tevens op het gebied van netwerk forensische analyse.

De cursus is bedoeld voor netwerk-, overheids- en security medewerkers welke geavanceerde onderzoeks technieken nodig hebben om de Next Generation Networking Protocols te analyseren met behulp van Wireshark en andere Open-Source analysetools. Succesvolle afronding van deze cursus biedt toegang tot zowel netwerk- als forensische analyse:

Wireshark University TCP/IP Analysis and Troubleshooting with Wireshark: 8 – 12 mei 2023.  

Geavanceerde netwerk- en security analyse omvat het vastleggen van gegevens en het vermogen om ongewone patronen te onderscheiden die verborgen zitten in schijnbaar normaal netwerkverkeer. Deze cursus voorziet de deelnemer van een set van onderzoeks- en analysetechnieken met de nadruk op het gebruik van vendor-neutrale, Open-Source Tools zoals Wireshark om inzicht te verschaffen in  gespecialiseerde en geavanceerde packet capture technieken, analyse en herkenning van problemen en bedreigingen voor veel van de nieuwe generatie gebruikersprotocollen en standaard Internet-gebaseerde gebruikersprotocollen. Tevens gespecialiseerde analysetechnieken, waaronder reconstructie en weergave van verkeerd en/of verdacht dataverkeer.

Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van praktijk voorbeelden in combinatie met talrijke oefeningen om in de praktijk bewezen analysevaardigheden direct te kunnen toepassen, gebaseerd op meerdere referentiebestanden en netwerk- en forensische tools.

Voor deelname aan deze Official Wireshark University Classroom Training in Amsterdam/Hoofddorp:  info@scos.training
SCOS Training verzorgt deze training tevens in-house/in-company.

 

Voor meer informatie:
Wireshark University Certified Training Partner Europe

https://www.scos.training/

http://www.tcpip.training

https://www.wireshark.org/

Aankomende evenementen

IBC2024

13-09-2024 @ 10:00 , more

04-02-2025 @ 09:00 , more

IFA 2024

06-09-2024 @ 09:00 , more

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.