Evenement

SIDN Inspire 2024

SIDN
16-05-2024
13:00 - 18:00

Op donderdag 16 mei 2024 organiseren we ons jaarlijkse relatie-event SIDN Inspire. Dit keer ben je van harte welkom bij LIEMÈS in Utrecht. Een nieuwe locatie die in het teken staat van verbinding, samenzijn en met een culinaire invulling. We beloven je weer een middag vol inspiratie, de laatste ontwikkelingen én interessante connecties. Zorg dat je erbij bent en meld je snel aan!

Samen vooruit

Dit jaar is het thema: Samen vooruit. De technologische ontwikkelingen en de kansen die deze bieden, volgen elkaar steeds sneller op. Tegelijk betekent dit ook dat daarmee de risico’s steeds groter en mondialer worden. Omdat we samen meer bereiken dan alleen, zowel qua benutten van de kansen als bestrijden van de risico’s zijn we sterk gericht op samenwerken. Zowel binnen Nederland en Europa als daarbuiten.

Programma

SIDN Inspire bestaat uit een middagvullend programma met een inspirerende keynote-spreker, 4 subsessies een leuke afsluiter en aansluitend een netwerkborrel met goed eten. Onze nieuwe locatie LIEMÈS staat ook wel bekend als food district, dus verwacht een culinaire wereldreis tijdens het netwerken. We lichten alvast een tipje van de sluier van het programma op…

Inspirerende keynote:

Gina Doekhie

We starten de dag met Gina Doekhie, cybercrimespecialist en digitaal detective, die zich inzet voor het bevorderen van cyberweerbaarheid en het vergroten van het bewustzijn over de wereld van cybercriminaliteit. Ze is afgestudeerd in Artificial intelligence & Forensic Science. Bij Fox-IT werkte ze als digitaal forensisch onderzoeker, developer en trainer. Momenteel werkt ze bij de Nederlandse Politie voor het Cybercrime Team van de eenheid Den Haag. Daarnaast is ze gerechtelijk deskundige in zowel strafrecht als civiel recht. In haar presentatie besteedt ze onder andere aandacht aan de vraag hoe we door beter samen te werken cybercriminelen de baas kunnen blijven.

4 subsessies 

Na de presentatie van Gina kun je in 2 rondes kiezen uit 4 dezelfde verschillende subsessies:

  • Thomas Rickert, advocaat en Managing Partner Rickert.law – Update on NIS-2 and its impact on the domain name sector withing the EU. (Let op: presentatie in het Engels)
  • Berend van Dalfzen, CEO van Realtime Register & voorzitter van de Vereniging van Registrars – De staat van de domeinnaammarkt.
  • Hester Benedictus, beleidsmaker en bedenker van de Lees Simpel App – AI for good: hoe AI mensen helpt om moeilijke brieven te lezen.
  • Elmer Lastdrager, Research Engineer bij SIDN Labs – Een testbed om post-kwantumalgoritmes voor DNS te evalueren.

Afsluiter: Rens van der Vorst

We sluiten het inhoudelijke programma af met Rens van der Vorst, een technofilosoof die ingaat op vragen als: ‘Hoe blijven we mens in tijden van digitale technologie? Wanneer maakt technologie het leven beter en nog belangrijker: wat is beter?’ Een presentatie die informatief is, die je aan het denken zet, die schuurt en tegelijkertijd hilarisch is.

We sluiten de middag af met een gezellige netwerkborrel, waar we elkaar kunnen ontmoeten. Natuurlijk zorgen we voor heerlijk eten, zodat je niet met een lege maag naar huis hoeft.

Meld je aan!  Houd 16 mei vrij in je agenda voor een onvergetelijke middag vol inspiratie en de laatste ontwikkelingen. Meld je aan op de eventwebsite voor SIDN Inspire 2024. Hier wíl je bij zijn!

 

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.