Evenement

SDC en Fortinet Cybersecurity-event ‘Securing your Business 2023’.

Securing your Business Vierkant
11-05-2023
12:30 - 17:00

In het prachtige Fort Lent presenteren we, na een ontvangst met lunch, een interessant programma met drie sprekers. Frank van der Gaarden van Fortinet zal vertellen over de ontwikkelingen binnen cybersecurity en Fortinet. Aris Vink van SDC zal het gebruik van Fortinet binnen het MKB belichten.

Gastspreker

Tot slot zullen we Edwin van Andel, Ethical Hacker, als gastspreker verwelkomen Op 13-jarige leeftijd begon hij al met hacken en inmiddels heeft hij veel ervaring op het gebied van (ethical) Hacking en Cyber Security. Als Ethical Hacker ziet hij de cybersecurity wereld vanuit een net wat andere hoek. Op Securing your Business zal hij op eigen wijze vertellen over zijn ervaringen en visie.

Locatie: Fort Lent

Cybersecurity is een relatief nieuwe tak van sport, maar het verdedigen tegen bedreigingen van buitenaf is natuurlijk al eeuwenoud. De locatie is daarmee een knipoog naar de ‘Firewalls’ van het verleden.

Fort Lent werd in 1862 gebouwd om de stad Nijmegen te beschermen. Later gold het als verdediging van de strategisch gelegen spoorbrug.

IT-resellers binnen MKB

Het event is interessant voor IT-resellers binnen het MKB die meer willen weten over cybersecurity en de inzet van Fortinet.

Aanmelden

Aanmelden voor dit evenement is mogelijk via sdc.nl/11mei.

Aankomende evenementen

IBC2024

13-09-2024 @ 10:00 , more

04-02-2025 @ 09:00 , more

IFA 2024

06-09-2024 @ 09:00 , more

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.