Evenement

Remote Working Summit 2023

Remote Working Summit_400x400
19-06-2023
09:00 - 17:00

De Remote Working Summit is hét grootste kennis event en kennisplatform over hybride werken. In één dag wordt je door de beste experts en praktijkdeskundigen bijgepraat over actuele trends, how-to’s en probleem oplossingen op het gebied van hybride werken. Ook worden er veel inspirerende praktijkcases behandeld door meer dan 60 praktijkexperts!

Deze 5e editie wordt een hybride event met een beursvloer, congresruimte, seminarlabs en met live debatten vanuit het theater met een programma boordevol kennis. Tijdens het live debat programma vanuit het theater in het museum kun je direct deelnemen aan de discussies met de panelleden en direct vragen stellen. Maar ook via en binnen onze community kun je zowel voor, tijdens-, als na de summit netwerken en kennis delen!

Als deelnemer ontvang je een ticket voor een dag vullend programma met meer dan 30 parallelsessies! Naast de toegang tot de summit, ontvang je ook nog de volgende gratis extra’s:

  • Welkomstdrankje
  • Muntjes voor koffie en thee
  • Muntjes voor een drankje tijdens de netwerkborrel
  • Inclusief lunch
  • Toegang tot alle programma onderdelen, waaronder keynote sessie, seminars en live debatten (op basis van voorintekening en per sessie geldt: vol = vol)
  • Goodiebag na afloop
  • Bezoek aan de mobiele escape room (beperkt plaatsen beschikbaar)

Ook gaan we deze 5e editie weer De Gouden Werkplek Award uitreiken aan bedrijven die nieuwe oplossingen hebben bedacht. Zorg dat je deze 5e editie niet mist en meld je nu aan.

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.