Evenement

ITchannelPRO & Arrow Cloud Expo Beach party

cloudcup 2024 600px
21-06-2024
16:00 - 21:00

Op vrijdag 21 juni vieren we net zoals vorig jaar de start van de zomer. Dit keer in Beachclub Down Under in Nieuwegein. Nadat vorig jaar de eerst Cloud Expo Beachparty plaatsgevonden heeft, met meer dan 450 gasten zal deze editie in het teken staan van het EK en de ITchannelPro CloudCup.

 

BBQ & Live muziek

Geniet van een heerlijke BBQ tijdens de ondergaande zon in het volledig vernieuwde Down Under. Onze huisDJ zal voor de zomerse beats zorgen.

Een typisch Community event

Vorig jaar zorgde de Cloud Expo Beachparty voor een run op tickets vanuit de IT Community. Ook dit jaar nodigen we iedereen die werkzaam is in de IT uit voor dit unieke event. Of je nu partners en/of leverancier bij Arrow bent, Exposanten & bezoekers van de Cloud Expo en bijvoorbeeld de deelnemers aan de CloudCup. Iedereen is welkom!

Vier de zomer

Het is 21 juni, de langste dag van het jaar en daarom gaan we samen door tot in de late uurtjes. Wil je blijven overnachten? Hotel vd Valk Utrecht is op 3 km afstand in de buurt ( wacht niet te lang met het boeken van je kamer!).

Locatie:  Beachclub Down Under, Nieuwegein

Datum:   21 juni 2024

Start:      vanaf 15:30 uur

Let op iedereen is van harte welkom, maar we vragen iedereen zich wel te registreren!

Tot snel bij de Beachparty!

Heb je nog vragen over de CloudCup Beachparty?

 

Neem dan even contact met ons op:

Marc Verhoeven, 06-38387537, Jeroen de Kam, 06-30227201 & Floris Groenendijk, 06-50264046

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.