Evenement

Innovation Summit 2022 Schneider Electric

Schneider-Electric
21-09-2022 - 22-09-2022
10:00 - 16:00

Innovation Summit The Netherlands 2022 is een evenement met beperkte plaatsen. Deelname is gratis. Wij raden u aan zo snel mogelijk te registreren om uw plaats veilig te stellen.

Als u zich registreert en deelneemt aan de Innovation Summit The Netherlands 2022, betekent dit dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Tijdens de online registratieprocedure dient u het vakje “toestemming” aan te vinken. Als zodanig geeft u Schneider Electric toestemming om u e-mail communicatie en informatie met betrekking tot het evenement te sturen (zoals een bevestigingsmail, evenementprogramma, mobiele app, etc.)

De onderstaande informatie geeft u meer details over de locatie van het evenement, routebeschrijving, openingstijden, eten & drinken tijdens het evenement, beveiliging, garderobe en veiligheid.

Inspyrium Cuijk

Voor de Innovation Summit The Netherlands 2022 heten wij u van harte welkom in Inspyrium, Cuijk. Inspyrium is de groenste evenementenlocatie van Nederland, een unieke locatie in de landelijke en bosrijke omgeving van Cuijk. De locatie is goed bereikbaar en biedt gratis parkeergelegenheid.

 

Innovation Summit openingstijden

Openingstijden registratiebalie: 
Woensdag 21 september: 09:30 uur – 17:00 uur
Donderdag 22 september: 09:30 uur – 17:00 uur

De Innovation Hub is geopend vanaf 10.00 uur.

De sessies worden in Engels of Nederlands gepresenteerd.
Bekijk de volledige agenda voor details & beschikbare talen.

Toegang tot de eventlocatie 
U komt binnen via de hoofdingang van Inspyrium en volgt de bewegwijzering voor de Innovation Summit. De locatie is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

Met de auto 
Vanaf Utrecht 1 uur en 10 min

Met openbaar vervoer 
Vanaf Cuijk (bus) 15 min
Vanaf Nijmegen (trein) 1 uur

Eten en drinken 

Lunch, ochtend- en middagsnacks worden verzorgd en aangeboden aan alle eventgasten.

Beveiliging 

Bij registratie ontvangt u een gepersonaliseerde Innovation Summit The Netherlands 2022 badge tijdens registratie. Deze ID badge is verplicht om toegang te krijgen en uw deelname aan de Schneider Electric Innovation Summit te vereenvoudigen. De badge dient altijd zichbaar gedragen te worden wanneer u op de Innovation Summit bent. Wees u ervan bewust dat er bij alle ingangen veiligheidscontroles uitgevoerd zullen worden. Gelieve al uw grote bagage in uw hotelkamer achter te laten. Neem uw bagage niet mee naar de Innovation Summit, aangezien u daarmee niet naar binnen mag. Neem tijdens de Innovation Summit de tijd om de evacuatieroutes in de ruimtes in acht te nemen en volg indien nodig, de evacuatieprocedures die door het personeel en/of de autoriteiten worden gecoördineerd, op.

Garderobe

Er is een gratis garderobe beschikbaar, wanneer u uw spullen wilt achterlaten.

Aankomende evenementen

IBC2024

13-09-2024 @ 10:00 , more

04-02-2025 @ 09:00 , more

IFA 2024

06-09-2024 @ 09:00 , more

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.