Evenement

Huawei cloud summit

huawei logo
05-10-2023
10:00 - 17:00

Ben je klaar om de code van Huawei Cloud te kraken om meer waarde voor digitalisering te creëren en te ontdekken hoe Huawei Cloud de verandering voor digitale Benelux in gang zet?

Doe mee aan deze transformatieve summit voor diegenen die de digitalisering willen leiden met behulp van geavanceerde Cloud Computing-technologieën.

Dit is wat je kunt verwachten:
💡 Keynote: Ontdek de nieuwste technologie & oplossingen en krijg een volledig beeld van de Huawei Cloud strategie in de Benelux.
📱 Sessie één: Leer hoe je knopen van digitale transformatie oplost en navigeer door de eisen van een bloeiend bedrijf met behulp van cloud.
🤝 Sessie twee: Ontketen de kracht van het Huawei Cloud ecosysteem en ontdek de nieuwste partnerstrategieën.
🥂 Je kunt chatten met experts en leidinggevenden van Huawei Cloud om diepgaande inzichten te krijgen tijdens het netwerken. Tijdens het cocktail diner hebben we live muziek en een reeks speciale cadeaus voor gelukkige winnaars.

Verwacht je een Huawei telefoon of smartwatch? Doe nu mee en mis deze kans niet om een verschil te maken in jouw bedrijf. Raad eens of het een telefoon of horloge is?

Registreer je hier: https://lnkd.in/dq8wDsMP

Aankomende evenementen

IBC2024

13-09-2024 @ 10:00 , more

04-02-2025 @ 09:00 , more

IFA 2024

06-09-2024 @ 09:00 , more

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.