Evenement

Gratis Webinar: Analyseren grote PCAP files

05-06-2024
10:00 - 12:00

Webinair - WSU-Allegro

In een wereld waarin data-analyse essentieel is voor het nemen van weloverwogen beslissingen, is het vermogen om grote PCAP (Packet Capture) data bestanden snel en efficiënt in te lezen en te analyseren van cruciaal belang. Om deze uitdaging aan te gaan, organiseert SCOS, als Wireshark University EMEA, een exclusief webinar gericht op het gebruik van Allegro Multimeter voor deze taak.

Het webinar zal plaatsvinden op 5 juni 2024 om 10.00 uur. Tijdens deze sessie zullen deelnemers worden begeleid door experts van de Wireshark University en Allegro Packets die hun inzichten delen over het effectief inlezen en analyseren van grote PCAP data bestanden met behulp van Allegro Multimeter. De volgende onderwerpen zullen worden behandeld:

  • Efficiënte methoden om grote PCAP data bestanden in Allegro Multimeter te importeren.
  • Tips en tricks voor het optimaliseren van de analyse van grote datasets.
  • Praktische toepassingen en use-cases van het gebruik van Allegro Multimeter voor het analyseren van PCAP data.

Dit webinar biedt een unieke gelegenheid voor professionals die werkzaam zijn in de netwerkbeveiliging, forensisch onderzoek en andere aanverwante gebieden om hun kennis te vergroten en waardevolle inzichten op te doen over het effectief beheren en analyseren van grote PCAP data bestanden.

Het webinar is gratis en open voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van hun vaardigheden op het gebied van data-analyse in zakelijke netwerkomgevingen. Registratie is vereist en kan worden gedaan via www.scos.training/webinar. We moedigen alle geïnteresseerden aan om zich zo snel mogelijk te registreren, aangezien het aantal beschikbare plaatsen beperkt is.

SCOS is de officiele Wiershark Univerity Training Partner voor EMEA en sponsor van de Wireshark Foundation en SharkFest Europe.

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.